Harkányi szállás wellnessel, a horoszkópnak megint igaza volt

A horoszkópom azt mondta, hogy ideje üdülni mennem, és megint csak igaza volt. Már többször is írtam róla, hogy a horoszkópomnak többször is igaza volt olyan kérdésekben, amikben nem voltam annyira jártas.

Most a horoszkópom szerint pihenésre volt szükségem, ezért úgy döntöttem, hogy a legjobb barátnőmmel tényleg elmegyünk kikapcsolódni. A horoszkópom azt is megjósólta, hogy talán kompromisszumot kell majd kötnöm, és ez is bevált.

A barátnőm ugyanis wellnessezni akart menni, én viszont egy gyógyfürdőt részesítettem volna előnybe. Találtam is egy cikket a legjobb magyar gyógyfürdőkről és az egyik a harkányi volt, amit még sosem láttam, ezért mindenképpen meg akartam nézni. Erre a barátnőm mondta, hogy Ő nem jön velem oda, mert nem szereti a gyógyfürdőket, amik amúgy is mindig öregekkel van tele. Nem nagyon akarta beadni a derekát, de szerencsére találtam egy olyan megoldást, ami mindkettőnknek kedvez. Ez volt a horoszkóp szerinti kompromisszum, azt hiszem.

Beírtam a keresőbe, hogy harkányi szállás és kerestem egy olyat, amiben van wellness részleg is.

Nem is kellett sokáig keresnem, a gyógyfürdővel szembeni Baranya hotel egy olyan harkányi szállás, ami egyből a gyógyfürdővel szemben helyezkedik el, így mindkettőnk igényeink megfeel Én egyből el tudok jutni a gyógyfürdőbe, ha ahhoz van kedvem, a barátnőm pedig kedvére wellnessezhet a hotel medencéiben és szaunáiban. Még masszázs is van, amit annyira szeret.

Alaposabban utánanéztem a hotelek és nagyon megtetszett. A szobák nagyon otthonosak és a wellness része is nagyon jó értékeléseket kapott.

El is újságoltam a barátnőmnek, hogy mire jutottam a harkányi szállás kapcsán, és ő is elfogadta a kiválasztott hotelt, így már csak az odajutást kellet megszervezni.

Tényleg mindkettőnknek szüksége volt a kikapcsolódásra, a hotel nyújtotta wellness és a gyógyfürdő pedig mindkettőnket feltöltött, és nagyon élveztük. A közelben elmentünk kicsit kirándulni is, hazafelé pedig megálltunk Pécsett is és megnéztük a várost. A harkányi fürdő tényleg nagyon jó, nem véletlenül olyan híres. Biztos vagyok benne, hogyha megint szükségem lesz egy kis pihenésre, még el fogok jönni ide. Az árak nem vészesek, a hotel kifogástalan volt, a fürdő is csodálatos volt.