Ma
2016. Május 26.
Csütörtök
Fülöp, Evelin
névnapja van.

Üdvözlünk, Vendég
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Tagok:
Utoljára: InesZapata
Mai: 0
Tegnapi: 0
Összesen: 24480

Jelenlévők száma:
Látogatók: 40
Felhasználók: 0
Összesen: 40

Nyugati asztrológia

Kínai horoszkóp

Indián horoszkóp

Szerelmes jegyek

Sport horoszkóp

Baba horoszkóp

· Mi az asztrológia?
· Mi az a horoszkóp?
· Miből áll a horoszkóp?
· Mi az ascendens?
· Mi a descendens?
· Mi az aspektus?
· Mi az MC?
· Mi az a tranzit?
· Mi az a ház?
· Mi az IC?
· Mi a direkció?
· Mi az a diszpozitor?
· Mi az a méltóság?
· Belső bolygók
· Csomópontok
· Dekádok
· Deklináció
· Ekliptika
· Orbis
· Mundán asztrológia
· Rektifikálás
· Az év bolygója
· Nyári idõszámitás
· 1: Center fórum blokk
· 2: Internet Tv
· 3: Widget
· 4: AstroSript
· 5: AstroGanza
· 6: AstroGadget
· 7: Zet
· 8: Astro22 professional edition
· 9: Canopus
· 10: PLACIDUS - mindig a legfrissebb!Szülinap ma:
Nincs mára születésnap.
Ma van a születésnapod?
Írd be!.Szülinap beírás

Asztrológia, horoszkóp - AsztroMókus: Fórum

Asztromókus :: Téma megtekintése - Kísért a múlt?!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   BelépésBelépés 

Kísért a múlt?!
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Beszélgess Karsay Istvánnal
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
LilaDoboz
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Jul 04, 2008
Hozzászólások: 11111
HozzászólásElküldve: Szerd Nov 12, 2008 6:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Kamu!

Azt írod: " Jogi értelemben semmiképpen nem lenne bűnös az, aki mindezt úgy hajtja végre, hogy még csak a gyanú árnyéka sem vetül rá "

Ismételten megkérdezem te ezt tényleg komolyan így gondolod??

Én pedig ismételten elmondom, hogy elképesztő ha te ezt tényleg így gondolod. Nem attól lesz valaki "ártatlan", hogy profimódon el tudta tüntetni a bizonyítékokat az általa elkövetett bűncselekményekről.Vagyis hiába vagy egy ilyen esetben jogi értelemben "ártatlan" hogyha valójában te megöltél egy embert akkor igenis bűnös vagy, mert megtetted, hogy kioltottad egy ember életét!! Ezen az sem változtat ha netán az ügyész, a bíró és a nyomozók nem találnak rá egyértelmű bizonyítékokat.

Egyébként ez az egész mondat értelmetlen reagálás volt arra a mondatra (vagyis mondatokra) amit tőlem idéztél.

Idézted az én előző beírásomból ezt a mondatot: " Szóval ha te megölsz valakit de nem tudják rádbizonyítani és jogilag nem tudnak felelősségre vonni akkor te NEM vagy gyilkos??? ......"

Erre a mondatra teljesen értelmetlen ilyet válaszolni amit te válaszoltál, hogy " Jogi értelemben semmiképpen nem lenne bűnös ".
Hiszen az én kérdésem pont az volt, hogy "ha" jogi értelemben nem ítéltek el akkor szerinted nem vagy bűnös noha te tényleg megöltél egy embert?
Erre totál értelmetlen ezt válaszolni, hogy "Jogi értelemben semmiképpen nem lenne bűnös "........mivel azt én is nagyon jól tudom, én is ezt mondtam!! Szóval nem a kérdésre válaszoltál.

A beírásod végén idéztél mégegy mondatot tőlem, amikor azt mondtam, hogy "És tudod egy SZENT (mármint egy valódi) sosem tudna ártani szánt szándékkal, aljas indokból, nyereségvágyból senkinek!!!"


És ezzel kapcsolatban feltettél nekem egy cinikus kérdést ami így szólt: " Akkor milyen indíttatásból tudna ártani? Csak nem szeretetből?"

Válaszom:
Semilyen indíttatásból nem tudna ártani másoknak,szándékosan!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kamu
Szívem közepe
Szívem közepe


Csatlakozott: Jun 17, 2008
Hozzászólások: 459111
HozzászólásElküldve: Szerd Nov 12, 2008 7:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves LilaDoboz!

Nem az a kérdés, hogy én hogyan gondolom, hanem az a kérdés, hogy a törvény mit mond. Amivel nem értünk sok helyen egyet ugye.
De nem véletlenül emeltem két síkra a párbeszédet, ha már giga-ezo fórumon vagyunk ugye.
Mivel nagyon jól tudod Te is, hogy ha nincs bizonyíték akkor az illető jogi értelemben ártatlan, akár el is fogadhatod ezzel kapcsolatos állításaimat (függetlenül attól én mit gondolok a jogról). Jelenleg két féle hatalom létezik: az amelyik képes lesújtani most, valamint az amelyik fenyegetőzik mindenféle szankcióval később.
Megdöbbenve kérdem: ki az aki valami olyasmitől fél amiről semmi tapasztalatunk nincs, hogy létezne? Pascal érvelése is olyan gyenge mint a pasztőrözött madártej.
Láthatod, hogy nagyon kevesen riadnak vissza adócsalástól csak azért mert van egy könyv (pl.) ami nem tanácsolja hogy csaljunk.
Amire itt a bizonyíték, ebben a topikban. Itt vannak a nagy médiumok, akik sz@rnak rá, pedig ha valakik, akkor ők tudják hogy kéne retórziónak lenni nem? Ugye nem lepődsz, illetve haragszol meg, ha levonom a következtetést, hogy ha és amennyiben elfogadom hogy fent említett személyek valóban rendelkeznek mediális képeséggekkel, akkor igencsak ostobának kell lenniük ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják mindazt amit tudnak. Ezért két lehetőségre szorítkozom:
-Valóban médiumok, de nem kell félni semmitől, nyugodtan lehet adót csalni, hiszen ők tudják hogy lehet, sőt meg is teszik.
-Nem médiumok és akkor ott vagyunk ahol a part szakad.

Idézet:

Erre a mondatra teljesen értelmetlen ilyet válaszolni amit te válaszoltál, hogy " Jogi értelemben semmiképpen nem lenne bűnös ".
Hiszen az én kérdésem pont az volt, hogy "ha" jogi értelemben nem ítéltek el akkor szerinted nem vagy bűnös noha te tényleg megöltél egy embert?


Erkölcsi kategóriákkal nem foglalkozom, az kiben-kiben belső parancs. Te barbárnak tartod a bennszülött törzseket akik emberáldozatot mutatnak be. Gyilkosság nem? Menj, szabadítsd fel őket, mutasd meg nekik hogy lehet másképp is ölni. Barbárnak tartod az állatkísérleteket, de a gyógyszert azért beveszed ami a Te életedet megmentheti. Csalj adót, hátha jobban érzed magad utána. Mindig azok elégedetlenek akik képtelen valamit megtenni. Aztán fújjognak a másikra, aki képes rá. Irigylik a munkája gyümölcsét, de ők nem lennének rá képessek hogy elültessék a fát. Ma pedig olyan országban élünk, ahol az ártatlan embert ugyanúgy meghurcolják mint a bűnöst (jaj, kimondtam!). Sőt! Az ártatlan embert hucrolják meg szinte csak. Mi a következtetés? Igen, tudom, legyen mindenki kisjézus. Hajrá! Látod, ő is tök feleslegesen halt meg.
Nem vagyok teológus, buddhista vagy felsőbbrendű ember (de csak mert földönkívüli vagyok).
Gyarló vagyok.
Nem helyeslem a gyilkosságot, sem az adócsalást, de láthatólag átsiklottál a problémakörön amit megpróbáltam felvázolni. Sebaj, én is átsiklottam ezek szerint a te problémakörödön.

Idézet:
Semilyen indíttatásból nem tudna ártani másoknak,szándékosan!

Kétlem, hogy egyet fogsz érteni, de azért elmondom: az az ember aki nem képes szándékosan ártani nem szent.
_________________
Ziltoid a popkultúráról
Ziltoid a Myspacről
Ziltoid értekezése az emberekről
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
LilaDoboz
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Jul 04, 2008
Hozzászólások: 11111
HozzászólásElküldve: Csüt Nov 13, 2008 1:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Kamu!

Ha nem haragszol, megkérdezhetem, hogy egyáltalán tudod kikről beszélünk? Tudod ki az a Kovács András és Magyar Ildikó? Mert az írásodból ez nem derült ki.Sőt néha olyan érzésem volt mintha csak úgy általánosságban szólnál hozzá a témához.Erre azért légyszi válaszolj legalább!


Idézet:
Láthatod, hogy nagyon kevesen riadnak vissza adócsalástól csak azért mert van egy könyv (pl.) ami nem tanácsolja hogy csaljunk.


Igen! De ezek azért történnek mert abban bíznak, hogy ők nem fognak lebukni.Idézet:
Itt vannak a nagy médiumok, akik sz@rnak rá, pedig ha valakik, akkor ők tudják hogy kéne retórziónak lenni nem? Ugye nem lepődsz, illetve haragszol meg, ha levonom a következtetést, hogy ha és amennyiben elfogadom hogy fent említett személyek valóban rendelkeznek mediális képeséggekkel, akkor igencsak ostobának kell lenniük ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják mindazt amit tudnak


Kit nevezel médiumoknak? Amennyiben Kovácsra és feleségére gondolsz ők nem médiumok, legalábbis nem annak nevezik magukat. (már megint az az érzésem fogalmad sincs kik ezek)
Ők azt állítják magukról,hogy Isten anyánk 12 szent gyermeke közül 2 most a Földön él emberi testben.Az egyik Nándor (=Kovács András) a másik Mária-Magdala (=Magyar Ildikó).És ők minden nap "beszélgetnek" szent testvéreikkel......bla bla bla
Kovács imád ezzel "dicsekedni", hogy tegnap beszélt Mátyás Királlyal (aki a 12 szent gyermek egyike) és minden kiránduláson, előadáson vagy tv műsorban beszél ezekről a "beszélgetéseiről" amit szent testvéreivel folytat minden nap.
De akármit is mondanak,butának nem tartom egyiket sem.És a karma törvénye is létezik és ezt ők is tudják.
Valóban érdekes, hogy (és itt kicsit utalok a te kérdésedre is) akkor, hogy lehet az, hogy még ilyen emberek is lopnak, csalnak, hazudnak....
Hát én megmondom neked, hogy hogy lehet!
Függetlenül attól, hogy ők mit tudnak és milyen különleges misztikus képességekkel rendelkeznek,momentán ők ugyanolyan földi, gyarló emberek mint bárki más.Kovács nagyon beképzelt és hatalommániás egoista lett,de elképesztő méretű önimádatában minden ellene fölmerülő bírálatot ki tud magyarázni egy mondvacsinált válasszal.
Szóval nála még az "alsóbbrendű ÉN-je" uralkodik a felsőbbrendű fölött.
"szent" Ildikó is nyílván abban bízott, hogy ő annyira profimódon tud csalni,hamisítani és másokat félrevezetni, hogy őt ugysem kapják el.
Háát....tévedett :DDD

Idézet:
Mindig azok elégedetlenek akik képtelen valamit megtenni. Aztán fújjognak a másikra, aki képes rá. Irigylik a munkája gyümölcsét, de ők nem lennének rá képessek hogy elültessék a fát

Nem tudom ezt kire vagy kikre értetted? De én ugyis csak a magam nevében tudok nyilatkozni.
Én senkit nem irigylek aki gazdag vagy akármilyen sikeresek a szakmájukban,amennyiben azt tisztességes munkával érték el.Rengeteg multimilliomost tudnék felsorolni akik sokkal gazdagabbak mint Kovácsék, de ők valóban a munkájukkal keresték és nem bűncselekményekkel mint Magyar Ildikó.
Aki tisztességes munkából gazdagodott meg azt én nem irigylem egy cseppet sem! Hozzáteszem, hogy Kovácsékat sem "irigylem", csak azokat a tetteiket itélem el amikkel másokat becsaptak, kihasználtak..stb
Elég nevetséges, hogy "szent" Ildike 700 milliót sikkaszt és abból vesz egy luxuskastélyt Nagykovácsiban és a Kovács és szolgáik a mai napig is ott laknak, mivel a luxus villát még akkor sem foglalták le mikor Magyar Ildikó börtönben volt! Pedig a lopott 700 millioból csak 400-at tudtak elkobozni tőle anno, mivel ennyi volt meg a lopott pénzből.A fennmaradó 300 millió plusz a sokévi kamat....számold ki az mennyi.
Az a luxus kastély amiben laknak Nagykovácsiban több mint 400 milliót ér.
Szóval nem a "munkája gyümölcsét" irigylem én (vagy bárki szerintem) hanem az aljasságait és a mások ellen elkövetett bűnei azok a dolgok amik miatt igenis BŰNÖS!! Ezúttal jogilag és morálisan egyaránt!Idézet:
az az ember aki nem képes szándékosan ártani nem szent.

Na ne hari de ez akkora baromság, hogy reagálni sem vagyok hajlandó rá...
Te tényleg egy UFO lehetsz.....nem ismered zsigget? :DDDDDDDD
(ez utóbbi kérdés csak poén volt és tudom, hogy nem érted.Nem is kell értened) :DDDDDD
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kamu
Szívem közepe
Szívem közepe


Csatlakozott: Jun 17, 2008
Hozzászólások: 459111
HozzászólásElküldve: Csüt Nov 13, 2008 7:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves LilaDoboz,

jaj nem, dehogy ismerem őket! Nem is érzek semmilyen késztetést rá, hogy akárkit ismerjek akit eddig nem ismertem. Csak a gond van belőle.

Egy híres festőnek be akartak mutatni egy másik híres embert.
-De én nem akarok vele találkozni! - mondta a festő.
-Uram, de hát miért nem akar vele találkozni, hiszen nem is ismeri!
-Pontosan azért nem akarok vele találkozni - hangzott a válasz.


Én a szent emberek meghatározásához szóltam hozzá elsősorban.

Médiumnak nevezném Kovácsékat is, hiszen minden nap beszélgetnek szent testvéreikkel. Médium = közvetítő, akik közvetítenek a túlpartról emide. Mátyás király meg elvileg meghalt, bár sejtem, hogy egyes intézményekben előfordulhat belőle akár néhány tucat is.
Szóval azok alapján amit leírtál, számomra beleférnek a médium definíciójába. Bőven.

Hehe. Minden szentnek maga felé hajlik a keze, ez most beigazolást nyert.

Idézet:
Na ne hari de ez akkora baromság, hogy reagálni sem vagyok hajlandó rá...


Gondoltam hogy annak tartod, pedig nem egy nagy talány hogy miért van inkább úgy ahogy én mondom, és miért nem inkább úgy ahogy te. Az általad cinikusnak nevezett kérdésemben a "miért" pici része benne is van.

A kérdést azért megértem, így válaszolni is tudok rá: nem ismerem zsigget sem, talán épp a fentiek miatt.

Lord K.
_________________
Ziltoid a popkultúráról
Ziltoid a Myspacről
Ziltoid értekezése az emberekről
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
herma
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!


Csatlakozott: Aug 17, 2007
Hozzászólások: 1500111
HozzászólásElküldve: Csüt Nov 13, 2008 11:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én egyszer összefutottam Kisfaludy György egyik barátjával.A hölgy büszkén mondogatta hogy Gyuri a Második Eljövetel,ő pedig momentán János apostol ujraszületése,de a többi tanitvány is mind itt van ám és hát persze hogy az igazlátó magyar nemzet tagjai mind. Diplomás ember,egyébként rendes és barátságos,sőt még normális is... Very Happy De simán elhitte Very Happy
Amikor kiröhögtem megsértődött és nem is köszönt egy ideig....
Ez a Kisfaludy most főpásztor,mert hogy egyházat alapitott ő is Very Happy És a HUN identitásra fokuszál és az ARVISURA ápolgatója....Mindig tapsol körülötte többszáz ember...aztán rájönnek hogy vélhetően tévuton vannak,legfeljebb részigazságok...lelépnek...viszont uj "spirituális törekvők" jönnek éhesen az Égi táplálékra.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
babika
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Nov 09, 2008
Hozzászólások: 6111
HozzászólásElküldve: Csüt Nov 13, 2008 2:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

LilaDoboz írta:
Kedves Babika!

Olvastad te azt a fórumot? Úgy értem elolvastál MINDEN beírást kivétel nélkül? Biztos vagyok benne, hogy NEM olvastad el, mivel akkor nem írtál volna ilyet, hogy "csak gunyolódás és szenny" van ott. Ez NEM IGAZ!!
Meglehet, hogy vannak olyan beírások is akik cinikus stilusban fogalmazták meg a mondókájukat,de nekik is joguk van leírni a véleményüket ugyanúgy mint bárkinek.Arról már ne is beszéljünk, hogy a cinikus stílusban leírt dolgok valóságtartalmát sincs jogod megkérdőjelezni.

Ha végigolvasnál ott MINDEN beírást akkor láthatnád, hogy sok olyan ember is nyilatkozott akik a kollegái vagy barátai voltak Kovácsnak és VALÓS tényeket meséltek el a nagy táltos bizniszről és a néphülyítésről.

Azonkívül sok egyéb dolog is VALÓS tényekre alapszik.És már megbocsáss de nem hinném, hogy "szenny" lenne ha valaki elmond olyan VALÓS tényeket a tisztelt "fő" táltos úrról és feleségéről,amit esetleg sokan nem tudnak mert nem elég tájékozottak vagy tulzottan hiszékenyek...

Sokan tényleg nem tudtak arról, hogy Kovács mostani felesége Magyar Ildikó egy köztörvényes bűnöző aki már 4-szer volt jogerősen elítélve.Pl. 700 milliós ÁFA csalás, okirathamisítás stb.
És erről a nőről állítja Kovács, hogy ez a nő Szent Mária-Magdala reinkarnációja :_DD És rengetegen el is hiszik, ugyanugy ahogy azt is, hogy Kovács András az állítólagos Szent Nándor reinkarnációja.Hát igen....az emberi hülyeség és hiszékenység határtalan... Cool


mindent lehetetlen lenne elolvasni meg nem is akarom, de úgyis részint más fórumokról vannak idézgetések és nagyjából annyi,hogy mindenki leírja a véleményét,tapasztalatát ami még nem jelent semmit és már megbocsáss ,de bárki állíthatja azt hogy ismeri esetleg barátja,kollégája volt neki de ez még mit sem bizonyít! Már írtam ,de leírom még egyszer,hogy véleményem szerint Kovács táltosnak valami ranjongója lejárató akcióba lendült és ha belegondolsz az egész fórum tele van hülyeséggel,röhöcsgélésekkel,cinizmussal ,utálattak szerintem egy normális ember nem ír be olyan helyre és nem veszi komolyan az afféle lejáratós fórumokat
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
LilaDoboz
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Jul 04, 2008
Hozzászólások: 11111
HozzászólásElküldve: Csüt Nov 13, 2008 6:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Kamu!

Köszönöm a válaszodat és ezek szerint jól sejtettem és fogalmad sincs kik ezek a Kovácsék. Így pedig érdemben nem is tudsz a témához hozzászólni.
De azokról a dolgokról amiről csak úgy általánosságban vitáztunk,érdekes gondolatokat olvastam tőled. Örülök, hogy megismertelek Very Happy Akár UFO vagy akár nem. lov

Kedves Herma!

A Kisfaludyról annyit mondanék,hogy valamelyik rádióban bejátszottak egy olyan felvételt ami 1990-ben hangzott el a rádióban.Kisfaludy ekkor azt mondta, hogy 2000-ben felrobban a Föld, de ez nem azt jelenti, hogy meghalunk, mert jönnek értünk a Merkabák és jön a kiválasztás.A jókat elviszik a rosszakat nem :DDDDDD

Na ehhez én nem fűznék semmi kommentárt! Kisfaludyt láttam pár tv műsorban is és sosem keltette normális ember benyomását.

Bevallom erről még nem hallottam, hogy Kisfaludy azt állítja magáról,hogy ő a második eljövetel.


Kedves Babika!

Te ismered Kovácsékat? Vagy te is csak általánosságban szóltál hozzá mint Kamu?


Idézet:
mindent lehetetlen lenne elolvasni

Semmi sem lehetetlen! Én is elolvastam az összes beírást, de nem csak azon a fórumon hanem sok más fórumon is ha olyan téma volt ami valamilyen szempontból érdekelt.

Idézet:
de úgyis részint más fórumokról vannak idézgetések


Igen tudom, hogy vannak ott más fórumokról is idézgetések is.És akkor mi van? Minden fórumra szoktak idézgetni máshonnan ha egy általuk érdekesnek talált véleményt találnak.
De sejtem, hogy mik voltak azok a beírások amiket te "szennynek" neveztél,azok pl. sehonnan nem voltak idézve, azt oda írták az ottani fórumozók.

Idézet:
és már megbocsáss ,de bárki állíthatja azt hogy ismeri esetleg barátja,kollégája volt neki de ez még mit sem bizonyít

Errre annyit mondanék, hogy Kovács András és Magyar Ildikó is "mondhatja" azt, hogy ők szentek reinkarnációi,de mi erre a bizonyíték?


Idézet:
Már írtam ,de leírom még egyszer,hogy véleményem szerint Kovács táltosnak valami ranjongója lejárató akcióba lendült és ha belegondolsz az egész fórum tele van hülyeséggel,röhöcsgélésekkel,cinizmussal ,utálattak

Rajongója?? A rajongók hízelegni szoktak :DDD Nem inkább haragosát akartál írni? Very Happy
Abban pedig nincs igazad, hogy az " egész fórum tele van hülyeséggel,röhöcsgélésekkel,cinizmussal ,utálattal". Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy nem olvastad el az összes beírást.
Sejtem kire gondolsz a lejárató megjelöléssel.Bizonyára arra a hölgyre aki feljelentette Kovácsékat a rendőrségen és akit lehetett látni a márciusi Kék fény műsorban is (igaz csak eltorzított képpel és hanggal).
Az a hölgy valóban szokott írogatni oda is, de sok más fórumra is.


Idézet:
szerintem egy normális ember nem ír be olyan helyre és nem veszi komolyan az afféle lejáratós fórumokat

Mit nevezel te lejáratásnak? Az igazság elmondását? Nem hiszem, hogy az "lejáratás" ha valakiről leírják azt is amit ő teljesen másképp próbál mutatni a nyílvánosság felé.
Abban sincs igazad, hogy komoly ember nem ír be "ilyen helyre".Ezt a megjelölést is több fórumra írták már (nem csak arra amiről beszéltünk) mivel a fanatikus táltos-rajongóknak nem tetszik ha a "mesterről" kiderülnek a csúnya dolgok is.
Ha tényleg hazugság lenne akkor beírhatna oda bárki, hogy cáfolja a felhozott dolgokat.Habár sok esetben csak maga Kovács tudná cáfolni (mert csak ő tudhatja, senki más az igazat).

Végezetül egy kérdést hadd tegyek föl neked Babika.
Szerinted Kovács miért cenzúrázza a fórumait? Ki se kerül egy beírás amíg egy moderátoruk előtte nem olvassa el.
Habár ez csak költői kérdés mert a választ mindenki tudja aki ismeri.Régebben mind a 3 weboldalán volt valódi fórum.Csak mivel sokan neki nemtetsző kritikát írtak oda, ezért bevezette a cenzúrát és kizárólag a hízelgő, seggnyalós beírásokat tették ki.
Ez pedig egy abszurd,hogy csak a pozitív véleményeket fogadjunk! Egy fórum attól fórum, hogy BÁRKI írhat oda, függetlenül attól, hogy negatív vagy pozitív kritikát akar mondani.
Kovács nem tudja elviselni a negatív kritikát és egyaltalán az olyan embereket akik bármiben is kétségbe vonják az ő szavait.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
LilaDoboz
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Jul 04, 2008
Hozzászólások: 11111
HozzászólásElküldve: Csüt Nov 13, 2008 6:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most hadd másoljak be én is ide egy régebbi beírást, amit egy olyan ember írt akit szintén kimoderáltak Kovácsék fórumáról.

írta: pmihaly 2007-05-19 19:17:44

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Egy érdekes esetet osztok meg Önökkel.
Szomorúan látom, hogy Kovács Magyar András könyvét egyre több helyen reklámozzák és árulják.
Ezért, amikor egy újabb fórumon zengtek róla dicshimnuszt, korábbi cikkemet bemásoltam oda is, hogy az olvasók figyelmét felhívjam a benne található nyilvánvaló ellentmondásokra és valótlan állításokra.
A reakciókat nem részletezem.

Az érdekesség egészen más.

Egyik válaszomba beírtam egy hivatkozást, melynek tartalma igaz, de nem túl hízelgő Kovács Magyar Andrásnak.
Nos, néhány óra múlva megdöbbenve tapasztaltam, hogy a korábban beküldött és leellenőrzött link már nem a megfelelő helyre mutat.
Ennek oka az volt, hogy a Tisztelt Moderátor belenyúlt a hozzászólásomba és az utolsó karaktert letörölte a hivatkozásból.
Így értelmetlen és némileg nevetséges is lett a beírásom.
Ez az eljárás tisztességtelen, etikátlan és megvetendő.
Természetesen egy következő hozzászólásomban szóvá tettem és újra beírtam a linket, most már tartalmával együtt. Ennek az lett a következménye, hogy minden beírásomat és egy másik hozzászólóét is, aki egyetértett velem, azonnal törölték.
Ezen kívül a moderátor egy burkolt felszólítást intézett a felhasználókhoz, hogy erre a fórumra csak olyan hozzászólásokat fogadnak, amik egyetértenek a Táltos egészség honlap tartalmával.
Tisztelt Szabó Renáta Táltos Fórum Moderátor!
Úgy érzem megérdemli, hogy "etikus eljárásának és becsületességének" jutalmául a nevét itt is megemlítsük.
Célszerűnek tartanám azonban a Fórum elnevezést megváltoztatni, mert annak nem az a jelentése, hogy csak bólogató hozzászólásokat fogadunk.
Azt azonban nem árt ha tudják, hogy ez hiteltelenné teszi az összes többi cikket is. Ha senki más nem írhat a fórumra, csak az aki pozitív módon nyilatkozik, akkor nagyon is valószínű, hogy az összes gyógyulásos eset és minden más eredményük is csak kitaláció.

Mély tisztelettel: Perczel Mihály
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
herma
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!


Csatlakozott: Aug 17, 2007
Hozzászólások: 1500111
HozzászólásElküldve: Pént Nov 14, 2008 10:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A helyzet az hogy világszerte hatalmas okkultista,ezoterikus fejlődés-robbanás történt ugy a XIX század végétől. Korábban titkos iratok láttak nyomdaföstéket. Sokmilliós sokadalom sietett ugymond spiritualizálódni.A többség azonban inkább az evilági vágyaihoz keresett és talált is valamelyest technológiát. Mini-varázsolgatók sáskahada lepte el a Földet.
A szélhámosság és üzletelés rengeteg változata figyelhető meg.És én azt mondom hogy Isten terveiben ez már eleve igy szerepelt.Valamire jó ez is,amiképpen a trágya hasznos a követendő életváltozatosság számára. Vagy mint a védőoltás,megismerkedik a méreggel ,hogy a szervezete ellenanyagot termelhessen.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
babika
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Nov 09, 2008
Hozzászólások: 6111
HozzászólásElküldve: Pént Nov 21, 2008 5:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

na újra itt

100 szónak is 1 a vége és a lényeg az,hogy az embereknek meg kéne érteni hogy a Táltos András a legkönnyebb utat választotta a létfenntartáshoz ,meggazdagadosához és ez a tudatlan,becsapható emberek átverése! Ennek ellenére továbbra is azt gondolom,hogy amit a másik fórumon olvastam az Kovács András és hitvese mocskolásáról szól, ott olyan hangnemben írnak róluk amire egyetlen normálisan gondolkodó ember sem ülne fel,nem hinne el !
Liladoboz írta:"Rajongója?? A rajongók hízelegni szoktak :DDD Nem inkább haragosát akartál írni? "
azért használtam a rajongó szót,mert úgy gondolom,hogy itt egy olyan rajongásról van szó ami beteges,eleinte biztosan kedvelte a táltost de mivel idővel felfogta,hogy egy számára elérhetetlen dologról van szó átment utálatba és lejáratos akcióba lendült aminek az igazságtartalma 0%
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
karsay
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!


Csatlakozott: Jul 13, 2004
Hozzászólások: 7892
Tartózkodási hely: Budapest111
HozzászólásElküldve: Pént Nov 21, 2008 5:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem mindenkinek sok mindent meg kell tapasztalnia, ilyen Kovács András is.
Enyhitő körülmény a számára, hogy az elején nagyon jól gyógyitott is, azéárt ennyit tegyünk hozzá..

amikor gerinbeteg lett, akkor tért le az igaz útról, akkor lett "gerinctelen", a jellemünk a betegségünkben!
_________________
Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra
www.karsayalarm.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Zeby
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Apr 10, 2009
Hozzászólások: 5111
HozzászólásElküldve: Pént Ápr 10, 2009 10:42 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

karsay írta:
A 90-es években Andráshoz járt a feleségem, majd egyszerre beindult nagy sikerrel az érdeklődés az iskola után. Ekkor hirtelen felemelkedtek a tanfolyam dijjak, András kijelentette, hogy 300 fő alatt már nem tart előadást, előkerült egy fehér mercédes egy fiatal szervezővel aki akkor éppen a szeretője volt, utána ment külön a feleségével, és akkor a jóval fiatalabb szerevező lány volt mellette, de rövid idő alatt cserélődtek.Kedves Karsay!

Te itt milyen szervezőlányra gondoltál?
Nekem eszembe jutott egy Judit nevezetú nő aki 1997-ben a Kongresszusi központban szervezte Kovácsnak a "táltos show"-t ahol Domján László volt az egyik vendég és hallottam, hogy akkoriban minden "szakmai" ügyét ez a Judit szervezte Kovácsnak.
A vezetékneve nem jut eszembe, de egy rövid feketehajú,mosolygósarcú nő volt.

Róla van szó? Rá gondoltál a "szerető-szervező" témánál?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
herma
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!


Csatlakozott: Aug 17, 2007
Hozzászólások: 1500111
HozzászólásElküldve: Pént Ápr 10, 2009 11:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kovács András elég jó CSONTKOVÁCS volt,kár hogy nem maradt meg annak.
Na ja kétségtelenül lóképü férfi és mint tudjuk hogy a hölgyek ezt nevezik "lelki szépségnek" Very Happy rácuppannak és az sem gond hogy már fekszenek rajta öten....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
karsay
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!


Csatlakozott: Jul 13, 2004
Hozzászólások: 7892
Tartózkodási hely: Budapest111
HozzászólásElküldve: Pént Ápr 10, 2009 7:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát bevallom öszintén, 10-12 év távlatából nem nagyon emléxem már arra, hogy ki volt akkor András mellett, elég sokan váltogatták magukat, de ez akkor kezdődőtt amikor Gödöllön megindultak a nagy tömegű előadások, akkor hagyta ott a tanitók egy része, és persze akkor ment szét az asszonykájától, ez valamikor 94-97 között volt azt hiszem...
_________________
Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra
www.karsayalarm.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Zeby
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Apr 10, 2009
Hozzászólások: 5111
HozzászólásElküldve: Szomb Ápr 11, 2009 2:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát az a 94-es szétmenés nem stimmel.Very Happy

A feleségével még 2002-ben is együtt volt (mármint az első feleségével Sári Erzsébettel)
2002 augusztusban jött össze a Magyar Ildikóval és néhány hónappal később már oda is költözött ennek a nőnek a luxus kastélyába Nagykovácsiba ahol most is élnek (amikor Magyar Ildikó éppen nincs börtönben Very HappyD)

Hivatalosan úgy tudom 2003-ban vált el az első feleségétől Dr. Sári Erzsébettől és utána vette feleségül a sikkasztó-csaló-okirathamisitó, többszörösen büntetett Magyar Ildikót, aki "szent" Mária-Magdala reinkarnációja Very HappyD
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
karsay
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!


Csatlakozott: Jul 13, 2004
Hozzászólások: 7892
Tartózkodási hely: Budapest111
HozzászólásElküldve: Szomb Ápr 11, 2009 6:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kedves barátom, én már 4 éve a mostani feleségemmel éltem (1982) , amikor ugy döntöttem, hogy elvállok a feleségemtől, mármint a régitől, mert a mostani feleségem már terhes volt, és akkor jutott eszembe, hogy elfelejtettem elvállni.. pedig már régen külön éltünk... Cool

és andrásnak nem magyar ildiko volt a nője egyedül a vállás előtt, eléggé sok "rendező" volt a háttérben... lov

jut eszembe most hallottam a tv-ben, hogy bőnőző magyar ildikó fő sámánasszonyt nemsokára kiengedik a börtönből.... Confused
_________________
Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra
www.karsayalarm.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Zeby
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Apr 10, 2009
Hozzászólások: 5111
HozzászólásElküldve: Szomb Ápr 11, 2009 7:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Karsay!

Én azt nagyon jól tudom, hogy Kovácsnak volt jópár nője onnantól fogva, hogy megszaporodtak a "rajongói" a Táltos isi miatt (mert azelőtt állítólag egy nagyon szolid életet élt, legalábbis e téren) de azok csak amolyan titkos "kamaty partnerek" voltak egy éjszakára (bár néha többre) de egyiket sem vállalta fel nyíltan mint "párkapcsolatát" a világ előtt és egyik sem volt szerelem (legalábbis Kovács részéről nem)
2002 agusztusig neki Dr. Sári Erzsébet volt a felesége. Nem csak papíron hanem ténylegesen együtt is éltek....

Abban is tévedsz, hogy Magyar Ildikót "nemsokára kiengedik" , mivel már régóta szabadlábon van. :DDDDD

Az ÁFA-csalás miatt csak 2007 decemberig volt börtönben mert kedvezményt kapott.Elvileg csak 2010 februárban szabadult volna de 2 évet és 2 hónapot elengedtek neki.
2007 decembertől 2 hónapig szabadlábon volt és a Táltos isi "szent" útjain is ott volt Kováccsal mint "szent" asszony! Very Happy

2008 februártól újból börtönbe kellett mennie egy másik csalási ügy miatt, aminek a tárgyalása akkor folyt amikor Ildike börtönben volt a híres vagyis inkább hirhedt ÁFA-csalási ügye miatt.
2008 augusztusa óta már szabadlábon van.
A tavaly augusztusi Nagyboldogasszony ünnepen már a fő helyen ült újból mint Szent Mária-Magdolna reinkarnációja Very HappyD
Az őszi spanyol "szent" úton Montserrat-ban is ő volt az egyik a "idegenvezető" Kovács mellett a táltos isiseknek akik kimentek Spanyolországba is.
Video is van föltéve erről a táltos honlapra ahol "szent" Ildikó asszony ott prédikál a fehér nercbundájában Montserrat-ban.


Sok idióta a mai napig elhiszi, hogy "szent" Ildikó ártatlan és a börtön ügyei csak a "sátán" aljas cselszövése volt! :DDDDDDDDDDD

Az emberi hülyeség határtalan! :DDDD
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
karsay
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!


Csatlakozott: Jul 13, 2004
Hozzászólások: 7892
Tartózkodási hely: Budapest111
HozzászólásElküldve: Vas Ápr 12, 2009 6:24 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ez nem semmi amit a nagyasszonyról irtál, azt, hogy kiengedték most a börtönből a tv-ben hallottam, nagyon nem kisérem figyelemmel Kovács táltos úr ténykedését..... de ez is elég amit hallani róla...

Az, hogy hivatalosan mikor vált el az egy dolog, részben ugye amit elért az nagyon jó és akinek segiteni tudott, a többi részével meg majd Ő fog elszámolni "odafennt", de azt hiszem lesz bőven mit! Cool

Kellemes ünnepet kívánok!
_________________
Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra
www.karsayalarm.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Zeby
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Apr 10, 2009
Hozzászólások: 5111
HozzászólásElküldve: Hétfő Ápr 13, 2009 7:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a cikk 2 éve jelent meg a Hetek magazinban.

Lóvá tett adózók

Beszélgetés Mayer Arankával Mária Magdolna áfa-visszaigényléséről

Mayer Aranka akkor vált országosan ismertté, amikor 2004-ben kirobbantotta a Tokaj-ügyet. Szász Attila jogász feleségeként olyan információkkal rendelkezett, melyek nyilvánosságra kerülése kínos magyarázkodásra kényszerítette Orbán Viktor egykori miniszterelnököt is. Mayer Aranka azért fordult a nyilvánossághoz, mert a jelentős állami támogatásban részesült Tokaj Kft.-ben közös tulajdonú üzletrészükről a volt férj azt állította, hogy annak értéke nulla forint. Az öt éve húzódó ügy egy másik „mellékterméke” volt a régóta körözés alatt álló Magyar Ildikó elfogása is, akit közel 700 milliós áfacsalás miatt ítéltek el. Története legalább olyan fordulatos, mint a Tokaj-ügy.

Öt éve folyamatosan pereskedés veszi körül. Hogy bírja?
- Egyetlen esélyem, hogy mielőbb döntsön a bíróság a vagyonmegosztási perben, hogy megkaphassuk a minket megillető részt a közös vagyonból. A gyermektartásdíjat ma is minden hónapban a végrehajtó hajtja be.
Nem sokkal karácsony előtt zárult legutóbbi pere, amelyben a bíróság első fokon elmarasztalta önt és a férjét, mert színlelt szerződéssel "vásároltak meg" egy lakást.
- A Magyar Ildikótól vásárolt Benkő-villa egyik lakása 1997-ben mindkettőnk nevére került. Volt férjem polgári ügyeiben jogi képviselője volt Magyar Ildikónak, tőle vettük az ingatlant.
A bíróság végül három és fél év pereskedés után színleltnek minősítette a szerződést.
- Még nem láttam leírva az ítéletet. A bíróság a szóbeli ítélethirdetésen elmondta, hogy Magyar Ildikót, a lányát és dr. Szász I. Attilát egyetemlegesen kilencszázezer forint megfizetésére kötelezte, és megállapította, hogy a színlelt szerződés megkötése a jó erkölcsbe ütközött. 1997-ben még maximálisan megbíztam a férjemben, és meg sem fordult a fejemben, hogy ügyvédek és tanúk közreműködésével egy színlelt szerződéshez adom a nevemet. 1997-ben a férjem hazahozta a szerződést, elém tette, és én aláírtam. 2003 elején indult ez a per, melynek utolsó évében hirtelen elkezdték "nem ellenezni a keresetet" az alperesek.

Ez hogy is történt?
- 2004-ben még dr. Szász I. Attila írásban nyilatkozott, hogy a perbeli szerződés nem színlelt, és a bíróság utasítsa el a keresetet. Aztán 2005-ben elővezették Magyar Ildikót, aki azt nyilatkozta, hogy amíg dr. Szász I. Attilával nem beszél, addig nem nyilatkozik, de a keresetet nem ellenzi. Ezt követően Szász I. Attila személyesen nyilatkozott, és ő sem ellenezte a keresetet.
Ön személyesen is ismeri Magyar Ildikót?
- Igen, az 1990-es években egy társaságba tartoztunk, összejártunk, síeltünk, kirándultunk, szilvesztereztünk. Volt férjem sose mondta, hogy ügyfele büntetett előéletű: 1996-ben négyszázezer forintos büntetésre ítélték csalásért. Az újságból tudtam meg, hogy országos körözés után Ildikót kommandósok kapták el a villában kialakított bunkerben.
Nem volt gyanús, hogy többszázmilliós építkezés zajlik, miközben a jövedelmük koránt sem teszi ezt lehetővé?
- Semmit sem gyanítottunk. Ildikó egy kedves, közvetlen, nagyvonalú hölgy volt, mindenki kedvelte a társaságban. Úgy tudtuk, hogy bankban dolgozik és sikeres üzletasszony. Amikor 1998 tavaszán a rendőrség letartóztatta, meg voltunk győződve arról, hogy fatális tévedés áldozata. Aztán szép lassan kiderült az igazság.
Hogyan lehetséges, hogy egy pénzügyi végzettség nélküli, egyszerű asszony be tud csapni bankárokat, sőt magát az APEH-ot is, és ország-világ előtt felépít egy luxusvillát?
- Bizonyára regénybe illő történetet lehetne írni arról, hogy hogyan csinálta.
A villa és a lovarda időközben felépült, mi volt a funkciója?
- A család szükségleteit elégítette ki és nagyszabású társasági rendezvények lebonyolítását tette lehetővé. Többször is jártunk ott, hiszen Benkő Péter és Magyar Ildikó is tagja volt Orbán Viktor baráti társaságának. A volt miniszterelnök és családja is többször megfordult a nagykovácsi lovardában.

Az ítéletben az áll, hogy a bíróság arra kötelezte a vádlottakat, hogy fizessék vissza a közel 700 millió forintot kamataival együtt. Ez megtörtént, lefoglalták a villát?
- Tudomásom szerint nem. Én nem vagyok sem jogász, sem pedig végrehajtó, amit tudok, azt csak a médiából tudom. Annyi változás történt, hogy beköltözött a villába a Táltos Iskola. Magyar Ildikó és Benkő Péter ugyanis szétváltak, és Ildikó feleségül ment Kovács András táltoshoz.
Állítólag Magyar Ildikó újabb változásokon ment keresztül, ugyanis új társa oldalán nem üzletasszonyként, hanem gyógyító képességekkel rendelkező tanítóként tevékenykedett. Hallott erről?
- Én is olvastam, hogy Kovács-Magyar András / felvette felesége nevét /egy táltos táborban híveinek kijelentette, hogy ő maga II. András, felesége pedig Mária Magdolna reinkarnációja. Ildikó aktívan részt vesz férje vállalkozásában: gyógyítócseppeket készít, illemtanórákat is tart. Persze most épp nem, mert jelenleg börtönben tölti büntetését.
Levont némi konzekvenciát a történtekből?
- Az emberek egy része iskolai végzettségétől függetlenül - pillanatnyi érdekének megfelelően - gátlástalanul hazudozik. Vagyonmegosztási peremben ötödik éve küzdök a valótlan állítások ellen.

A 700 milliós sztori


A bíróság is megállapította, hogy a Benkő Péter?Magyar Ildikó páros az 1990-es évek elejétől kezdve számos vállalkozást hozott létre, ám egyik sem végzett valós gazdasági tevékenységet. Tevékenységük mindössze arra irányult, hogy jogtalanul igényeljenek vissza minél több áfát, ezt fiktív tagi kölcsönökkel egészítették ki.
Magyar először is bevételt igyekezett "szerezni" a cégeinek, alapítványainak, hogy ennek áfatartalmát visszaigényelhesse. Ezért okiratokat hamisított, banki folyószámla-kivonatokat készített, együttműködési megállapodásokat kreált olyan cégekkel, melyekkel soha nem állt kapcsolatban. 1994-ben hamis támogatói szerződések és banki átutalások segítségével az OTP-től 75, míg a Postabanktól százötven millió forint támogatást "kapott" az egyik cége. Majd alapítványa együttműködési megbízást készített a Strabag Kft.-vel, amely vállalta, hogy munkát végez a villa építésében. A Strabag Kft. természetesen "számlákat állított ki" az "elvégzett" munka után, 1993 és 1995 között Magyar Ildikó 23 fiktív számlát állított ki a Strabag Kft. nevében, összesen 464,5 millió forint értékben. Az áfát visszaigényelték, az APEH pedig 116 millió forintot át is utalt az alapítvány számlájára. A Strabagnál természetesen fogalmuk nem volt az egészről.
Magyar fantáziája nem ismert határokat. Bár a valóságban a Postabank elutasította a támogatási kérelmüket, Magyar Ildikó "megoldotta" a problémát, maga kreált megállapodási szerződést. Eszerint mintegy 500 millió forint értékben támogatásáról biztosította Princz Gábor és helyettese, Varga István a Nagykovácsiban felépítendő sport- és zene-, valamint squashklubot, illetve lovardát. A "támogatást" hamis banki átutalási megbízáson juttatták el saját cégükhöz. Ahhoz, hogy ebből a papíron létező összegből elkölthető pénz legyen, fiktív megbízást tákoltak a Magyar Építők Rt.-vel az építkezés lefolytatására. A trükk most is bevált, az APEH 473 millió forintot átutalt!
Az APEH összesen 682 millió forintot utalt át. A bíróság kötelezte a vádlottakat a kár és ennek 20 százalékos kamatának megtérítésére.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bettijoo
Újonc
Újonc


Csatlakozott: May 18, 2009
Hozzászólások: 1111
HozzászólásElküldve: Hétfő Máj 18, 2009 4:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szép napot!

Csak egy érdekesség, ha már Magyar Ildikó-szent Mária Magdaláról van szó.
Kovács egyenlőre nem meri nyilvánosan a színpadra állítani, de azt a "csodálatos tudást" amivel rendelkezik mégsem hagyja veszendőbe.
Magyar most az úgynevezett "Elit klubot" tartja a táltos hallgatóknak. Nincs nyilvánosan meghirdetve, csak a rendezvényeken hallani róla. Hivatalosan nem létezik. Csak a kiválasztottak vehetnek részt. (kiválasztott az, aki elég ostoba, hogy mindent elhiggyen és elég gazdag, hogy a havi 30 000-t ki tudja fizetni, és vállalja, hogy titokban tartja az ott elhangzottakat. ) A napi belépő 15 000Ft és havi két alkalommal lehet részt venni rajta. Itt neveli ki Kovács és Magyar a magyar nemzet "szellemi nemességét, az elitet". Magyar Ildikó tart illemtant, viselkedés és öltözködés kultúrát. Szent Mária Magdalaként a szent szellemektől kapott csodálatos gyógyító rezgéseket tanítja, melyeket csak ő tudhat és ő hozott le az égből. (magyarul a homeopátiás ismeretek, amiket különböző könyvekből és másoktól összegyűjtött) Valószínű, hogy most az elit klub tagjain keresztül értékesítik a táltos cseppeket, így nem lehet bebizonyítani, hogy engedély nélkül árulják a gyógyítónak mondott cseppeket.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
denesm
Komoly hozzászóló
Komoly hozzászóló


Csatlakozott: Oct 14, 2009
Hozzászólások: 92111
HozzászólásElküldve: Szomb Szept 04, 2010 2:09 pm    Hozzászólás témája: Táltos Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudod, ez már valami.
A jó előadásokon, mindig az első öt percben van valami " tikk."! és érzed, hogy ide jó volt eljönni, és végigülöd, figyelsz, ha még kétórahosszás is.
Bevallom, engem is elszéditett ez a " magyar vagyok, magyar vagy" dugjuk össze a fülünket, előadásmód, ls kiváncsivá tett, mikor a városba jött.
De valszeg előző életembe én már megjártam a poklot, vagy jó nevelést kaptam, mert elsőre kiszúrom és zsigerből kerülöm,a csalást. Hát azért csak bementem a Művelődési Házba, ahol egyébként sokszor voltam jazz koncerten, és figyeltem. Az első ötpercben olyan hasfájás jött rám, hogy elmondani nem tudom.
Csak azt láttam, hogy ennek a fickónak akkorák a heréi mint egy elszabdult rabnak. Mondom, ez mit csinál szabadidejében, hogy igy néz ki?
De ekkor sem rohantam ki a teremből. Vártam a csodára. Hát semmi. Pofátlan mosoly, nagy herék, fehér ruha, az egész, olyan volt, mint a Bay watch. Köze volt az ezoterikához
? Hát nem tudom, én nem kutatom az ezoterikát, mert tul nagy falat, de hogy az a millió támaszték, ami " bizonyitéknak " merészelt mondani,
meg akármi, de az egész egy akkora maszlag volt, hogy hülye ,aki beveszi. Sose foglalkoztam a nagyheréjüvel többet.

Egyszer még két hete bekapcsolva volt a tévé, és Táltos Szellem irtotta az aurát, a tévén át. Mindenkinek persze volt egy szelleme a lakásban, menem tudom mire vártam, akkor egy tizenéves kis kamaszlány telefonált, és azt kérdezte:
" táltos ur, én azt szeretném kérdezni, hogy Ön rendelt péniszfogót, és ostort? "
Hát erre majd szétröhögtem magam, Táltos úr, szemrebbenés nélkül azt vallotta, hogy a kislányon szellemek vannak, azért gondolkozik ilyen csúnyán.
Hát férfi az ilyen? Még móresre se tudta tanitani. Hát milyen férfi az ilyen?
Sok ilyen igehirdető van a tévében.
Na és van aki betelefonál, hogy már tiz éve kezelik, és még mindig nem jó, de azért szeretne még menni tizenegyedszer.
Hát ha az algopirin nem használ, vagy kiütést kapsz töle, szüz anyám, beveszed e mégegyszer????
Ellenpélda!!!!!!!!! Igaz, is, Karsay benned pozitivan csalódtam!!!!! Mert amikor előszőr megláttalak, mondom, ki ez a kövérkés ur, aki ossza az észt, de amikor megtudtam, hogy letetted a cigit, azt mondtam, viszont akaratereje van, ez többet mond róla, mint akármelyik vallásos szöveg.Aztán időnként követtem az irásaid, és csupa pozitiv csalódás vagyok Very Happy Hiteles !
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
denesm
Komoly hozzászóló
Komoly hozzászóló


Csatlakozott: Oct 14, 2009
Hozzászólások: 92111
HozzászólásElküldve: Szomb Szept 04, 2010 2:17 pm    Hozzászólás témája: ui Hozzászólás az előzmény idézésével

És még ennél sokkal szebbeket is tudnék mondani!

Nem illet volna egy lapra tennem kettőket, de hát gondolkozni ,nem igen szoktam!

Egy szó ,mint száz.
Karsay, örülök, hogy vagy, és még sok szép irást kivánok magunknak tőled! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tortov_Roddle
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!


Csatlakozott: Jan 03, 2009
Hozzászólások: 881111
HozzászólásElküldve: Szomb Szept 04, 2010 5:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves István!

Visszatérve az eredeti témához.

Olyan lehetséges, hogy ha két ember tudja egymásról, hogy a másiknak van vele szemben karmikus tartozása, akkor a "kedvezményezett fél" (akinek tartoznak) egyszerűen azt mondja, hogy: "semmi gond. meg van bocsátva, akármi is volt." És ezzel elintézzék egymás között a dolgot?

Persze, ez a kérdés lehet, hogy egy kicsit furán hangzik. Remélem, azért érthető.

Üdv,

T.R.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Zeby
Újonc
Újonc


Csatlakozott: Apr 10, 2009
Hozzászólások: 5111
HozzászólásElküldve: Vas Szept 05, 2010 11:20 am    Hozzászólás témája: Re: Táltos Hozzászólás az előzmény idézésével

denesm írta:

Csak azt láttam, hogy ennek a fickónak akkorák a heréi mint egy elszabdult rabnak. Mondom, ez mit csinál szabadidejében, hogy igy néz ki?
De ekkor sem rohantam ki a teremből. Vártam a csodára. Hát semmi. Pofátlan mosoly, nagy herék, fehér ruha, az egész, olyan volt, mint a Bay watch. Köze volt az ezoterikához
-D Hiteles !


Már bocsika de te ezt honnan tudod? Mármint, hogy mekkora heréi vannak a pasinak? Very Happy Tán megmutatta neked? Vagy, hogy kell ezt érteni? Very HappyD
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
karsay
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!


Csatlakozott: Jul 13, 2004
Hozzászólások: 7892
Tartózkodási hely: Budapest111
HozzászólásElküldve: Vas Szept 05, 2010 7:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Persze, ha felismerik, és megbocsátanak egymásnak, vagy a másiknak, akkor feloldják a karmájukat!


szeretettel:

István
_________________
Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra
www.karsayalarm.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Tortov_Roddle
Valóságos kis csoda!
Valóságos kis csoda!


Csatlakozott: Jan 03, 2009
Hozzászólások: 881111
HozzászólásElküldve: Vas Szept 05, 2010 9:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

karsay írta:
Persze, ha felismerik, és megbocsátanak egymásnak, vagy a másiknak, akkor feloldják a karmájukat!


szeretettel:

István


Köszönöm. Reméltem, hogy ezt a választ kapom Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Beszélgess Karsay Istvánnal Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban


Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

Version 2.0.6 of PHP-Nuke Port by Tom Nitzschner © 2002 www.toms-home.com


ysee
PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Oldal generálás: 0.18 másodperc