111
Posted: Wed Aug 24, 2005 7:32 pm Post subject: Öröklődés....
Sziasztok!
Észrevettetetek olyan dolgokat,mint amilyeneket én?
Gondolok itt olyanra, hogy (Születtem: Szekszárd,1983.06.23. 05:20)
anyukám rák, nekem rák az aszcendensem+ rák is vagyok, uralkodó bolygóm a Hold, ami a Nyilasban áll, apukám Nyilas. Egy csomó bolygóm van a Nyilas jegyében. Nagymama Szűz jegyű, tele van a 6. házam,ami a szűzhöz kapcsolódik. Apukám Halak aszcendens, én is tele vagyok halakos tulajdonságokkal, MC-m halakban van és a 12. házam is teli.
Mindezek rám ugyan érvényesek,de az öcsémre nem, nála inkább a nagyszülők "dolgai" érvényesülnek.
Van erre valami magyarázat???????????
Így lelhetőek fel a szüleink tulajdonságai saját magunkban?
A csillagászat a genetikába is beleszól?
(Kire ütött ez a gyerek kérdése........)
Mindenkinek , aki hozzászól!!!
Anett
Igen, ezek az egybeesések azok a pontok, amelyek kizárják a véletleneket. De mondok neked egy sokkal érdekesebbet. Nem csak azokkal az emberekkel van kapcsolatod (ennyire egzakt) akikhez vér szerint is tarozol, hanem azokkal is akikkel az életed során szorosabb kapcsolat kialakul. Képzeld, nálam volt egyszer egy srác, akinek nevelt lánya volt. Ennek a lánynak ott volt a születésekor, de vér szerint nem volt köze hozzá. amikor megnéztem a kettőjük képletét kapaszkodtam rendesen
a srác jupiterén állt a gyerek holdja -de egzaktul ám- az ascendensük hajszál pontosan együtt, a ,marsukról és a szaturnuszukról már nem is beszélve...hát nem kérdés, hogy kinek született a gyerkőc
vagy például nekem a lányaim a következő képpen: a nagylányom Bak ascendense hajszál pontosan a középső descendensével áll együtt és ugyanez a tengely a harmadik csajszim Bak Mc tengelyének felel meg. Azt már nem is kell említenem, hogy ez a tengely az édesapjuk Rák Mc-re fekszik rá...erre szoktam én mondani, hogy gyakorlatilag az inkubátor szerepét töltöttem be
111
Posted: Wed Aug 24, 2005 7:56 pm Post subject:
Hát ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyokat röhögtem most!!!!)))))))))))))))))))))))))))))))))
Ezt add össze a hapimnak nyilas az aszcendense!!!!(Mondjuk apukám szöges ellentéte)A NAPjaink pedig kettős kötést alkotnak. Azt hiszem nekünk találkoznunk kellett.
Az öcsémet mivel magyarázod?Ő jobban kötődik valamiért a nagyszülőkhöz?
Mondjuk a sok hasonlóság miatt, vagy ellenére én egyáltalán nem mutatok nagy kötődést a szüleimmel....
nem a kötődés a lényeg, szerintem, hanem, hogy hogyan hozzátok az életfeladatok megoldását tovább a szülőktől, nagyszülőktől. Ha neked több kapcsolatod van a szüleiddel, nyilván az ő életfeladataikat viszed tovább, ha az öcsédnek inkább a nagyszülőkkel van szorosabb együttállása, oppozíciója szinasztriában, akkor nyilván neki azokat a feladatokat kell megoldania. Figyeld az oppozíciókat is az öcsédnél. azt mondjuk elég nehezen tudom elképzelni, hogy az öcsédnek ne legyen egzakt együttállása valamelyik szülővel. akár úgy is hogy valamelyk szülő tengelyén legyen valamelyik személyi, vagy sorsjelölője...persze lehet, hogy csak valamelyik szülő 5-11-es házában áll az öcséd valamelyik bolygója.
az jó, ha a párodnak Nyilas ascendense van, neked meg nyilas holdad...majd segítiheti az anyaságodat
111
Posted: Thu Aug 25, 2005 9:02 am Post subject:
Hát ennek nagyon örülök!!!
Gondom az (az előző gondolathoz),hogy a szüleim születési idejét csak kb -re tudjuk. Így a fényszögekkel nem nagyon tudok operálni:(
Nagyon kiváncsi vagyok.
Anyu Skorpió aszcendens, A tesóm Bika aszcendens így a DC ugyebár Skori és tele van a 7. háza minden jóval (PLÚTÓ, vénusz, merkúr).
Talán itt a kötődés.....
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum