Posted: Thu Jul 14, 2005 6:51 pm Post subject: kontroll
Szia Zoltán!
Én azt szeretném tudni, hogy eddig jó úton jártam-e életemben...merre kellett volna mennem szerinted, mi lett volna a legideálisabb életút, mi volt/illetve most mi a legfontosabb tanulnivalóm ?
A születési adataim:1956. 09.25. 16:45 körül, Budapesten.
Válaszodat és a befektetett munkát és figyelmet előre is köszönöm.
Skorpió szaturnusz, szűz jupiterrel az lesz a feladatod, hogy úgy segíts másoknak, hogy azért nem kapsz köszönetet. A mérleg nappal fel kell vállalnod azt, ahogy te segíteni tudsz. Ikrek holddal a közvetlen környezetedben segíthetsz, vagy azzal, hogy kommunikálsz, kapcsolatokat építesz, tanítasz...stb. Ikrek merkurral ezen keresztül tudod önmagadat elfogadni.
Ezek az elvek, amiknek létre kell jönni a te életedben.
Ha írsz magadról, ezt bővíthetjük.
üdv: Zoli _________________ Ha választ vársz, írnod kell a múltadról, jelenlegi élethelyzetedről,problémádról.
Részletes elemzéssel, előrejelzéssel, párkapcsolatoddal itt nem tudok foglalkozni, ehhez személyes találkozás szükséges, amit privát üzenetben kérhetsz.
Elnézést kérek, hogy ilyen lassan reagálok, de ritkán tudok internetezni.
Köszönöm a válaszodat!
Sok igazság van a szavaidban...gyakran segitek úgy, hogy abban nincsen köszönet...illetve van, csak nem azoktól kapom a jót, akiknek adtam. Mit gondolsz, hogyan tudok én segíteni igazán? A kommunikáció és kapcsolatépítés életem fontos része, részben a munkám is ezzel kapcsolatos, mégsem tudom igazán elfogadni magamat. ez miért lehet ?
Vannak olyan csapdák az életemben, amiket el kellene kerülnöm, olyan magatartásformák, amikről le kellene szoknom?
Tudom, sok kérdés, és nem egyszerű megválaszolni, de valóban sokat segít nekem.
Nálad az a nagy csapda, hogy rendkívüli mértékben függsz a külvilági hatásoktól, holott a feladatod az, hogy ezektől ne függj. Egyfajta belső utat kell járnod.
Nem törekedhetsz arra, hogy külsőségekkel azonosulj. A sors ezt letiltja.
/I.mars opp. VII.jup/
Holott ez nyílván fontos neked mérleg nappal, merkurral, és oroszlán vénusszal.
Te arra törekedhetsz, hogy a családban hozd létre az egységet. /mars, szat. rák dekádban/
Családanya legyél. /IV.hold/. De ez az egód érvényesítésével nem megy.
/kvadrát I. mars/. Ha a párod akarata érvényesül, ez akkor megy. (halak mars). És akkor ki tudsz teljesedni egy törvényes párkapcsoaltban (VII.jup) családanyaként (IV.hold). Erről mesél a mars-hold-jupiter "T"kvadrát.
Ha nem tudsz a saját akaratodról lemondani, családanya sem lehetsz házasságban, mert a IV.hold kvadrát a VII.jupiterrel.
De ha vállalni tudod az otthonodban az alárendeltséget, az rögtön trigonnal megvalósítja, hogy a kapcsolatban a párod lesz a nap. Az ő szava dönt. _________________ Ha választ vársz, írnod kell a múltadról, jelenlegi élethelyzetedről,problémádról.
Részletes elemzéssel, előrejelzéssel, párkapcsolatoddal itt nem tudok foglalkozni, ehhez személyes találkozás szükséges, amit privát üzenetben kérhetsz.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum