A csillagjegyemhez rendeztem be a konyhát: nagyon jó lett!

 Tudom, hogy manapság a legtöbb helyen el van ez ítélve ‒ és teljesen jogosan a sok sarlatán miatt ‒, de engem bevallottan érdekel az asztrológia. Gyerekkorom óta rendkívül spirituális beállítottságú vagyok, mindig is olvastam a horoszkópom, sőt, tinikoromban még jósnőhöz is jártam egy ideig. Azóta ez némileg mérséklődött, a napi horoszkópban például nem hiszek annyira… vagy legalábbis nem akármelyiknek hiszek. Sokszor tényleg butaságokat írnak a különböző weboldalakon, újságokban. Viszont vannak dolgok, amelyek nekem nagyon bejöttek. Tapasztaltam ugyanis, hogy ha például olyan színekbe öltözöm, ami a csillagjegyemhez passzol, sokkal jobban érzem magam. Ha olyan ékszereket választok, sokkal jobban állnak nekem, sokkal jobban tetszenek is. Szóval elhatároztam, hogy majd a lakásomat is ennek fényében rendezem be.

Mikor általában otthon vagyok, a legtöbb időt a konyhában, illetve a nappaliban töltöm el. Ezért mondtam is a páromnak, ragaszkodom ahhoz, hogy ezek a helyiségek az „én” színeimet viseljék. Mivel Bika a csillagjegyem, amihez a zöld passzol, a konyha egy nagyon szép, halványabb zöld árnyalatot kapott, míg a nappaliban bátrabb voltam, ott a négyből három fal világosabb zöld, egyik pedig egészen sötét, méregzöld. Elképesztő jól néz ki, nagyon jól is érzem magam benne!

A következő lépés ezután az volt, hogy úgy kell a bútorokat összeválogatni, hogy az passzoljon a fal színéhez… Én szerencsére nagyon szeretem a természetes fa hatású bútorokat, és mivel a zöld is egy földszín, a barna, főleg a sötétebb árnyalatok nagyon jól passzolnak ide. A nappalit valahogy egyszerűbb dolog volt berendezni, konyhabútor praktikákért viszont az internethez fordultam. Némi keresgélés, és viszonylag sok olvasgatás után végül találtam egy nagyon szuper kis oldalt, ahol tényleg jó kis konyhabútor praktikák voltak felsorolva.

Miután átolvasgattam a főoldalon talált cikket arról, hogy hogyan érdemes megtervezni egy konyhát, én azt is csináltam. Bementem a még üres helyiségbe, vittem magammal egy jegyzetfüzetet és egy tollat, behunytam a szemem, és elkezdtem azon gondolkodni, hogy tudom én itt elképzelni egy reggelem. Teljesen elveszítettem az időérzékem, egy nagyon meditatív állapotba kerültem, mikor utólag ránéztem az órára, teljesen meglepődtem, hogy mennyi időt töltöttem el a konyhában: szinte három óra volt!

Viszont… utána tökéletesen tudtam, hogy milyen konyhabútort szeretnék, hogy nézzen ki, mi hol legyen, hogy lesz nekem a legegyszerűbb, milyen konyhabútor a legpraktikusabb. Arra jutottam, hogy tömörfából készült konyhabútort szeretnék, diófából egész pontosan. És amikor végül elkészült ‒ mert persze úgy kellett csináltatnom, akárhol nem lehet olyat venni, mint amilyet az ember megálmodik magának! ‒, a végeredmény csak még szebb lett, mint amire számítottam. Köszönet érte a horoszkópomnak és a konyhabutor.hu weboldalnak 😉