Napelem pályázat családi házra

Hiszel a horoszkópban? A csillagok állása meg tudja jósolni a jövődet? Ezek olyan dolgok, amelyek hiten alapszanak. Lehet bennük hinni, kételkedni, bízni, vagy elutasítani őket, de egy biztos: nem százszázelékos dolgok ezek, viszont van egy olyan dolog, ami tényre alapul: még pedig a napelem rendszerek hatékonysága és szükségessége. 0 forintos villanyszáma? A napelem rendszerrel bizony lehetséges.

Fontos megemlíteni, hogy ez nem csak a gazdagoknak szól, hiszen a Föld megóvása minden ember feladata. Legalábbis az kellene, hogy legyen. Ugyanis lehet napelem pályázatot családi házra igényelni, mivel idén is aktuális a „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” pályázata. Ugyanis a több, mint 100 milliárd keretösszegnek felét magánszemélyek épületeit akarják korszerűsíteni. Na, és még egy nagyon fontos dolog: a kamat 0%. Emiatt éri meg nagyon. Meg természetesen az energiatakarékosság miatt is. Aki napelem rendszert épít ki a házában, annak nem kell többet villany számlát fizetnie!

Persze a hiteligénylésnek azért vannak feltételei, mint például a 10% önerő, és a maximum 20 éves futamidő. De azt hiszem, hogy ezek a feltételek nem olyan vészesek, sőt, egészen kedvezőek.

Tehát minden család igényelhet hitelt 500 ezer forinttól 10 millióig bezárólag, és fordíthatja ezen összeget napkollektorokra, fűtésrendszerekre, hőszivattyúkra, hőszigetelésre, akár nyílászárók cseréjére is. És természetesen napelem rendszer kiépítésére is. Bizony ez egy költséges rendszer, de fontos, hogy befektetésként tekintsünk rá, hiszen az garantált, hogy az évek során ez kifizetődik nekünk. És még a Földdel is jót teszünk! Igazán nemes feladat!