A jósnő segítségével választottam szülinap ajándékot a barátnőmnek

Jártam tegnap a jósnőnél, mint ahogyan minden hónapban ezt megteszem. Persze, nem azért megyek hozzá, mert azt gondolom, hogy tökéletesen meg tudja jósolni a jövőmet és halálpontos leírást tud adni az elkövetkezendő időszakról, inkább csak azért, mert jól esik az embernek, ha nem úgy megy neki a holnapnak, hogy fogalma sincs, hogy mi vár rá. Vannak területei az életemnek, amikben nagyon bizonytalan vagyok, és szeretem, ha ezekhez ellát tanácsokkal. Egyébként az esetek nagy százalékában bejön, amit mond, és nem utolsó sorban kellemes beszélgető partner, úgy érzem, ő megért engem.

Szoktunk sok mindenről beszélgetni, például a múltkor az volt a téma, mint egyébként az esetek többségében, hogy megismerkedtem egy lánnyal, és érdekelt, hogy mi lehet belőle, mennyire passzolunk. Hallgatok a szavára, mert már több félre siklott kapcsolatomnál megmondta előre, hogy nem lesz jó vége, és úgy is lett. Most is kíváncsi voltam, hogy mi a véleménye és nagy örömömre most pozitívan nyilatkozott az új lányról. Azt mondta, az aszcendensünk alapján passzolunk egymáshoz, még akár komoly is lehet. Nem tart rég óta, de mivel ő is az áldását adta a dologra, így úgy döntöttem, engedek a késztetésnek és átadom magam ennek az egésznek. Sokat programozunk, és nagyon kellemeseket beszélgetünk esténként egy pohár bor mellett, azt érzem, akár hamarosan komolyra is fordulhat a dolog. Ami most nehézséget okozott, hogy születésnapja lesz a jövő héten és nem tudom, mit vegyek neki. Az első ajándék nagyon fontos, nagy a jelentősége, sokat elárul az emberről, hogy mit vesz. De ha valakit nem ismersz még túl jól, nagyon nehéz rájönni, hogy minek is örülne. Ezért kértem a jósnő segítségét, mert ha valaki, ő biztosan meg tudja nekem mondani, hogy mi a jó döntés ebben a helyzetben.

Van már sajnos rossz tapasztalatom a témában. Volt egy barátnőm korábban, aki egy nagyon szép lány volt és szerettem volna meglepni valami széppel. Egészen komolynak éreztem már a kapcsolatunkat, bár csak egy pár hónapja voltunk együtt, de nagyon szerettem és vele terveztem hosszú távon. Elmentem egy ékszerüzletbe, és találtam egy nagyon szép gyűrűt, amit megvettem neki. Mikor átadtam, szinte kikelt magából, mert azt hitte, hogy most éppen megkérem a kezét. Mint mondtam, komolynak éreztem a kapcsolatot, de ennyire azért nem és eszemben sem volt akkor és ott megkérni, de hiába mentegetőztem, hogy ez csak egy hobbigyűrű és igazából nagyon is félre érti a helyzetet, már Annyira belelovalta magát, hogy szerintem nem is értette, mit mondok. Végül szakított velem, és többet nem is láttam. Most nem szeretnék ilyen hibát elkövetni, mert nagyon tetszik nekem ez a lány. De mi mást lehet ajándékba adni egy felnőtt nőnek, ha nem ékszert?

A jósnőnek is felvezettem az ötletemet, és ő azt mondta, feltétlenül jó ötlet, hogy ékszert vegyek. Mikor elmeséltem neki, hogy hogy jártam, mikor gyűrűt ajándékoztam azt mondta, esetleg próbálkozzak meg egy nyaklánccal, vagy karkötővel. Igaza van, ez végül is még jól is elsülhet. Viszont amióta ez az eset történt velem, nem szívesen megyek ékszerboltba, mert felkavar és felidézi az akkor történteket. Erre is hamar talált megoldást nekem, hiszen van egy ékszershop >>> http://ekszerwebshop.hu <<< ahonnan neten keresztül lehet rendelni nagyon szép swarovski ékszereket. Mondta, hogy ő is szokott tőlük rendelni, meg is mutatott néhány darabot, nagyon szépnek tűntek így férfi szemmel. Kértem, hogy segítsen választani, hogy ne lőjek nagyon mellé, és volt olyan szerencsém, hogy meg is tette.

Már csak a szállításra kell egy picit várni, de azt mondta, neki mindig nagyon hamar megérkezik onnan a csomagja, szóval ne aggódjak, mert a jeles napra biztosan itt lesz. Izgulok azért, hogy milyen lesz a fogadtatás. Aki egyszer megégette már magát, az máskor óvatosan bánik a tűzzel. Minden esetre megfogadtam, hogy ha ez a tippje bejön a kedvenc jósnőmnek, akkor befizetem egy wellness hétvégére, hogy kipihenhesse a jövőbe látás fáradalmait.