A horoszkópom olvasása közben találtam egy klassz webshopot

Alapvetően nem vagyok egy nagy horoszkópos, de időnként a reggeli kávé mellett el tud szórakoztatni, ha elolvasom. Ezúttal, amikor pont a napi horoszkópomat böngésztem, láttam egy hirdetést, ami eladó fagylaltgépet árult. Mivel hamarosan bővíteni szeretném az éttermem szolgáltatásait, ezért rákattintottam, hogy megnézzem magamnak. Azért is érdekelt, mert pont ilyen márkájú fagylaltgépet kerestem. Azonban az oldal, amire vezetett a link sajnos csalódást okozott. A fagylaltgép borzasztóan túl volt árazva, és ehhez jött még hozzá egy horribilis szállítási költség. Ezért hát rákerestem konkrétan a fagylaltgépre, hogy hátha találok egy olyan webáruházat, ahol jobb áron megtalálom. Nem is kellett sokáig keresgélnem.

Miután rákerestem a Carpigiani Pastomaster nevére, rögtön az első találatok között ott volt az Rdealer hu webáruháza. Elkezdtem hát felmérni a kínálatát, és mit ne mondjak, le voltam nyűgözve. A különböző vendéglátóipari- és cukrász gépek és felszerelések széles választéka tárult elém. Egészen elképesztő volt, hogy mennyi mindent találtam az Rdealer hu oldalán. Volt minden, ami szem-szájnak ingere! És még az ára is reális volt, nem úgy mint az előző honlapnál. Nagyon örültem, hogy a véletlennek köszönhetően megtaláltam az Rdealer hu honlapját. Reméltem, hogy minőségben is olyan nagyszerűek lesznek, mint kínálatban.

Gyors és könnyed vásárlás

Már korábban összeállítottam egy listát, hogy mi mindent szeretnék majd a megújuló éttermemhez vásárolni. Ez alapján el is kezdtem átnézni az Rdealer hu webáruházának kategóriáit. Igazából nem volt sok mindenre szükségem, így gondoltam, hogy gyorsan végezni fogok. A legfontosabb természetesen a fagylaltkészítőgép volt. Ebből ugye már kiválasztottam egy Carpigiani Pastomaster fagylaltkészítőgépet, így azzal már nem kellett foglalkoznom. A következő tétel egy fagylaltvitrin volt, amit viszont jól át kellett gondolnom, mert nem volt mindegy, hogy mekkorát veszek. A 12 és a 24 tégelyes fagyi pult között vacilláltam. Egyrészt korántsem biztos, hogy szükség van ilyen nagy pultra, de ugyanakkor, ha meg mégis többféle fagyit fogunk forgalmazni, akkor meg jó ha van nagyobb.

Végül meghoztam a döntést: egy használt ISA Supershow 24 tégelyes fagylaltpultra esett a választásom. A kiegészítők kategóriában minden egyéb apróságot kiválogattam, ami még a listámon volt. Ezen kívül még választottam egy mosogatógépet, illetve egy plusz fagyasztót. Ezek után leadtam a rendelésemet az Rdealer hu oldalán. Némi idő elteltével felhívtak telefonon, hogy a szállítással és a garanciával kapcsolatos tudnivalókat leegyeztessük. Mindent részletesen megbeszéltem az Rdealer hu munkatársával. Ezután felhívtam az üzlettársamat, hogy beszámoljak neki a fejleményekről. Nagyon megörült, hogy könnyedén elintéztem a gépek beszerzését az Rdealer hu-től.

Mesélte, hogy ő is akarta javasolni az Rdealer hu-t mert már hallott róla egy barátjától. Nagyon dicsérték, mert valóban minőségi termékeket forgalmaztak, mindig elégedettek voltak a megrendelt gépekkel. Ez pluszban szimpatikussá tette őket, bár ahogy mondani szokás, a puding próbája az evés, így engem is az fog meggyőzni teljesen, ha már magam is kipróbáltam a termékeiket.

Ha konyhai gépek, akkor Rdealer hu

A megrendelt termékeket a megbeszélt időben kiszállították, hiánytalanul és épségben. Ahogy a elhelyeztük a gépeket, ki is próbáltam, hogy biztosan működnek-e. Szerencsére nem kellett csalódnom, minden tökéletesen működött. Az Rdealer hu beváltotta hát a hozzáfűzött reményeket, így nem is volt kérdés, hogy a jövőben is tőlük fogok rendelni. És persze, ezek után másoknak is lelkesen ajánlottam, hogyha vendéglátóipari- vagy cukrász gépekre van szükségük, akkor az Rdealer hu válasszák.