Te hiszel az asztrológiában?

Amikor nekem feltették ezt a kérdést, akkor nem tudtam rá egy egyszerű választ adni. Hiszen nem tudtam egy igennel vagy egy nemmel megválaszolni. Egy bizonyos szintig hiszek benne és úgy gondolom, hogy van valamennyi valóság alapja Viszont vakon nem bízok ebben sem.

Legutóbb egy esküvőt szerveztem és ekkor merült fel ez a kérdés. A szervezés közben nagyon sok mindenre kell figyelni és nem mindegy az sem, hogy kiket bízunk meg az egyes feladatok elvégzésére. Ami egyáltalán nem volt kérdés az a selfie gép esküvő volt. Hiszen a Selfie Gép csapatával már találkoztam korábban, így nem is volt kérdés, hogy őket fogjuk megbízni a közelgő esküvőre.

A Selfie Gép csapata nagyon megbízható és nagy tapasztalattal rendelkeznek. Mára már több, mint 300 esküvőt, privát összejöveteleken és céges rendezvényen jelentek már meg.

A megbeszélt időpont előtt már egy órával korábban megérkeznek, hogy a vendégek egyből tudják használni a selfie gépeket. Budapesten belül kiszállási díj nélkül elmennek bárhová, a vidéki díjuk pedig nagyon kedvező. A rendezvényeken mindig van egy kolléga, aki ha kell segít. Így zökkenőmentesen mehet az összejövetel, semmilyen probléma nem jöhet közbe. Az elkészült képeket digitális formában is megkapjuk, így akár online is megoszthatóak. A selfie gép rövid mozgókép rögzítésére is alkalmas, így GIF-et is lehet vele készíteni.

Ha neked is szimpatikus az, amit a Selfie Gép csapata nyújtani tud, akkor keresd őket bizalommal. Biztosan nem fogsz csalódni bennük Te sem. A selfie gép esküvőre pedig az egyik legjobb ötlet.