Előfordul, hogy a csillagoknak sem lehet hinni

Mindig is mélyen hittem az asztrológiában. Már egészen általános iskolás koromtól kezdve tisztában voltam nem csak a csillagjegyemmel, de még az aszcendensemmel is, ami azért nem semmi. De az érdeklődésem nem korlátozódott kizárólag csak saját magamra, mert annak idején azzal kergettem őrületbe a tanáraimat, hogy kérésre az osztálytársaimnak is elkészítettem a horoszkópját. Egyedüli nehézséget tényleg csak az aszcendens megállapítása okozott, de ez sem rajtam múlott. Egy csomó embernek ugyanis fogalma sincs a születésének pontos időpontjáról – és most itt nem a napra, hanem az óra, percre gondolok. Ez pedig az aszcendens meghatározásánál döntő jelentőséggel bír.

Arról, hogy az osztálytársaknak adott jövőbeli információk mennyire jöttek be, nem nagyon tudok, de amit a magam életéről láttam, az maximálisan úgy történt, ahogy megjósoltam. Mindig is rajongtam például a motorokért. És lőn! Igaz, hogy egy kicsit későn, már jóval túl a harmincon, de megvettem az első túramotoromat. Márkát nem szeretnék mondani, de az a 115 lóerő és 850 köbcenti többet mond mindennél.

Egy valamit azonban nem láttam előre, mégpedig azt, hogy a már használtan vett vasparipám motorgumi szempontból eléggé elhasznált, elöregedett volt már. Én pedig hirtelen nem tudtam, hogy pontosan hol kéne beszereznem az új motorgumikat.

Mindenki mást ajánlott, és én pedig tanácstalan voltam, hogy kire hallgassak, ezért úgy döntöttem, hogy a netről fogok megoldást találni. És hatalmas szerencsém is volt, mert viszonylag hamar ráleltem a motortire.hu-ra, egy olyan motorgumi forgalmazóra, mely nem ismer lehetetlent.

Az csak egy dolog, hogy a túramotoromhoz kerek 3 perc alatt megtaláltam a megfelelő motorgumit, de ha Harley Davidsonom lett volna, ahhoz is kábé ennyi idő alatt megleltem volna a megfelelő darabokat. Elmondható, hogy szinte nincs olyan motor, amihez ne lehetne a Taylor Kft. üzemeltetésében álló weboldalon motorgumit rendelni. A teljesség igénye nélkül: moped, robogó, enduro, verseny, supermoto, robogó, városi motorgumi kategóriák közül válogathatunk.

És ez még nem semmi! Én persze megrendeltem a gumikat, és mivel rengeteg motoros barátom van, be is szerelik nekem. De ha valaki se szerelni nem akar, sem nem rendelkezik ilyen baráti körrel, akkor sem kell csüggednie! A motortire.hu csapata be is szereli a motorgumikat. Sőt, annyira jó fejek, hogy még azokat a darabokat is felszerelik, amiket nem is náluk vásároltak, ezenkívül pedig a beszerelésre még fél év garanciát is vállalnak. És mindezért csak annyi az ember dolga, hogy online időpontot foglal. Hát nem mesés?

De ha valakinek kényelmesebb, komfortosabb érzés, akkor a motor márkája szerint is választhat motorgumit. Aki meg annyira a végletekig praktikus beállítottságú, mint én, az egyszerűen a motortire.hu kezdőoldalának legtetején található motorgumi keresőt hívja segítségül a legoptimálisabb motorgumi választás érdekében. Itt pár egyszerű kritérium megadását követően villámgyors kereséssel megkapjuk a kérdésünkre a választ.

Azon felül, hogy a motortire.hu csapata abszolút profi a szerelésben, a szállításban (hiszen a rendelés beérkezésétől számított 1-2 napon belül már meg is érkeznek hozzánk a kiválasztott motorgumik), és a weboldal igazán felhasználóbarát, mindamellett gyors és egyszerű kereséssel működik, még pluszban rendkívül hasznos információkat is találni rajta.

Én például szégyenszemre még nem hallottam az úgynevezett “slick” motorgumikról, de egy, a weboldalon talált cikknek köszönhetően már teljesen képben vagyok.

Emellett tovább öregbíthettem tudásomat a hazánkban is leginkább népszerűségnek örvendő motorgumi fajtáról, a 18-as motorgumiról. A cikkből megtudhattam, hogy itthon milyen 18-as motorgumikat lehet egyáltalán kapni, és még az elsőre roppant bonyolultnak tetsző motorgumi jelölésekről is szereztem tudásanyagot.

Azt hiszem, hogy ezek után már az sem jelentett nagy meglepetést, amikor a weboldal alján megtaláltam egy roppant impozáns logót, ami nem más, mint az Árukereső “Megbízható bolt” minősítése.