Zsarolt a horoszkóp, hogy figyeljek a szépségre, beadtam hát a derekam

Meg kell vallanom: eleinte nagyon szkeptikus voltam a horoszkóppal, vagy bármi hasonlóval kapcsolatban. De, amikor nehéz periódusok adódnak az életben, az ember várja valahonnan a reményt. Különösen fájdalmas, hogy ha még ilyenkor is, a horoszkópban is rosszakat, fenyegető dolgokat írnak. De az én történetem végül, egészen kellemes kimenetellel zárult. El is mesélném most, hogy miért…

Hogy mit értek “zsaroláson”? Azt, hogy ha nem változtatok valamin sürgősen, akkor benne ragadok a szerencsétlenség-spirálban – ezt írták. De, azt is említették a horoszkópban, ha változtatok a külsőmön és elkezdem nem elfogadni a hibáimat, hanem inkább törekszem ehelyett arra, hogy javítsak rajtuk, akkor fellendülhetnek a dolgaim. Hidegrázós belegondolni, honnan tudták eleve, hogy hajlamos vagyok magasról tenni az öregedéssel járó apró szépséghibák megjelenésére, de mivel azt írták, hogy ezek ellen tegyek, és miután tettem, szerencsém lett végre egy állásinterjún, horoszkóp-hívő lettem!

Úgy kezdődött az egész, hogy vettem egyet az InstanTENSE Plus termékből, ami a szemráncokat, a szem alatti duzzanatokat, és az arc ezen részét “kezeli”, és már korábban is volt, aki ajánlotta, de legvégül az internet népe győzött meg. Így hirdetik, ha megnéznétek azonnal, hogy mi is ez, saját magatok is: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr. De hosszan és dicsérően szeretnék én is írni a tapasztaltakról, mert közvetetten a horoszkóp, de közvetlenül ez a szérum, hiszem, hogy tényleg megváltoztatta az életemet. Az arcom felfrissült és megszépült, ami a táskásodást illeti. És a ráncokat is. Ezekkel küzdöttem ugyanis. Pontosabban eleinte nem akartam tudomást venni róla, annyira reménytelennek tűnt. A szemem alatti terület változásáról, öregedéséről. De olyan csodás ez a szérum, hogy nem is kellett igazából megváltoztatom alapjaiban a hozzáállásomat bármihez. Nem kell ezzel azóta sem sokat húzni az időt, naponta ugyanis. Nem kezdtem el feltűnőbben sminkelni, kozmetikushoz járni, és semmi ilyesmi. Az InstanTENSE Plus termékkel kiváltottam mindezt. Naturálisan lettem szebb, úgy érzem, és nem kizárt, hogy mások is ilyennek láttak engem, amikor megannyi sikertelen állásinterjú után, végre abszolváltam egyet sikeresen. Közben is éreztem, hogy valamilyen módon, jobban sugárzom és igazán magabiztos lettem. Nem tartottam már tőle, hogy csúnyának látnak. Tényleg az InstanTENSE Plus-nak köszönhetem mindezt a horoszkópon kívül.

Nem akarok előreszaladni, de most erre a termékre 30 napos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalnak, ha jól olvastam a honlapjukon, úgyhogy ne halogassátok a kipróbálást, ha hasonló aggályokkal küszködtök magatokat illetően, de szerintem én is meg tudnék sokakat győzni akár. Hisz, mint mondtam, én aztán hajlamos vagyok könnyen feladni, de nem kellett ezúttal túlságosan megdolgoznom a szépségért. Már az első, leírásoknak megfelelő “felpacsmagolás” után mérsékelte azt a szemem alatti duzzanat-szerűséget az InstanTENSE, ami tényleg nem tűnt a legszebbnek olykor. Meg is lepődtem, milyen simán ment. És hát, “ennyi ráfordítást ez aztán tényleg nagyon megér” – mondogattam. Ez még a folyamat legelején volt. De a hosszútávú használat során bekövetkezett változás miatt a ráncaimat is egyre ritkábban látom. Még ritkábban, mint amikor először halványultak a felvitel után. Gondolom, hogy eléggé eltérő, kinek hány alkalomra van szüksége, hogy igazán látványos legyen a hatás, és persze ahhoz, hogy kialakuljon a tökéletes rutin, mindenesetre ennek a garancia-dolognak utánaolvashattok ti is. Legkönnyebben, ha az előbb linkelt részre kattintotok, mert ez így ráadásul egy ingyenes kipróbálási lehetőség, ha úgy vesszük. Noha, én nem hiszem, hogy rövid használat után is már, lesz majd még olyan, aki lemondana a további használatról.

Talán nem voltam teljesen pontos az előbb, amikor “felpacsmagolást” írtam. Igazából egy 25 milliliteres kiszerelésről van szó, amit én vettem, de csak egy kis kevéskét kell ebből egyetlen alkalommal felvinni, “pötyögtető” mozdulatokkal. Nálam legalábbis ennyi hatott. Enyhén, lágyan ütögetve a kérdéses helyen az arcunkat – így kell eloszlatni. Még az oldalon is felhívják a figyelmünket, hogy nem kenni kell, vagy hagyományos módszerrel elegyengetni, hanem ők “ütögető mozdulatokat” emlegetnek. Persze nem erősen, és ez az egész csak pár másodperc. Előtte fontos persze szárazra törölnünk a megmosott arcunkat, majd ha felvittük az InstanTENSE-t, szűk öt percig meg kell állnunk mozgás nélkül. Mármint az arcunk mozgatása nélkül, természetesen.

Innentől a Laumar InstanTENSE Plus egy fél napig is kifejtheti hatását, tehát valóban: “Percek alatt simább és feszesebb bőr” – ahogy ígérik. És ha napi rutinná tesszük ezt, egyre látványosabb, és látványosabb lesz az eredmény! Gondolnátok? Ilyen kis mennyiség, pár másodperc az elegyengetés, utána pár perc szünet az életünkben és fél napos a hatás!?

Külön összetevők felelnek benne a feszesítésért, az arc megemeléséért, és a szem alatti táskák méretének csökkentéséért. Felvihető az arc egyéb részeire is, minden bőrtípusra. Az oldalukon mindenféle dolog garantálja a minőséget, amit ilyenkor elvárnánk: független klinikai vizsgálatok, terméktesztek, és összehasonlítható tesztek, és a vásárlói vélemények transzparenciája. Ha a fenti linkről szeretnétek megrendelni, a GYIK-ben keressetek választ rá, hogy ezt hogyan tehetitek (fizetés, szállítás, egyebek).

A LAUMAR egy olaszországi kozmetikum-fejlesztő, akik szintén ismertek és transzparensek. Szerintem tényleg egy csodát hoztak létre, de ne legyetek restek magatok is véleményeket, visszajelzéseket olvasni, mert mint mondják: egy forrás, nem forrás. Facebook.com/laumarhungary – itt is nagyon sok, használatból származó tapasztalatról kaphattok visszajelzést, bár az általam már emlegetett garancia önmagában is elég lehet – gondolnám. Vagy csak írjátok be a keresőbe: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr! Én egyébként ilyeneket olvasok a legjellemzőbb termék-visszajelzésekben: hihetetlen, de egy termék pontosan azt tudja, amit ígérnek vele kapcsolatban, nagyon gazdaságos a használata, olyan kevés kell belőle, szokatlan, hogy valami a felvitel után ennyire gyorsan kifejti a hatását, ár-érték arányban ez a legjobb. És van egy normálisan elérhető ügyfélszolgálatuk, ami egyes termékekhez kapcsolódva ritkán mondható el. A YouTube-on pedig a felvitelhez szükséges bemutatókat dob fel az oldal, ami szintén hasznos lehet valakiknek, akik nem éreznek rá elsőre a dologra. Külön örültem anno, hogy férfiakat is láttam, használni az InstanTENSE Plust néhány ilyen videóban. Tényleg nagyon általánosan használható termék, amint látjuk, ilyen értelemben is!

Ami pedig a horoszkópot illeti, nem akarok erről is áradozni csak, de a nagy tanácstalanság közepette tényleg segíthet, hogy mozduljatok valamilyen irányba. És ebből meg az a tanulság: elég, ha csak rávesz valami, hogy mozduljon az ember, változtasson valamin. Valami aprón. A horoszkóp erre alkalmas. Mióta naponta olvasom, azóta motivál. És az apró dolgok nagy dolgokat indítanak el sokszor. Lehet, hogy már csak az is, hogy történik velünk egyáltalán valami, míg korábban semmi sem történt. És ez elég lehet, hogy az egész életünk megváltozzon, és új mederbe terelődjenek a dolgok…