Egy sokáig halogatott motoros kabát vásárlás története

A számunkra megfelelő öltözködés, az, hogy tetsszünk önmagunknak egy nagyon fontos szempont legyen szó bármilyen fajta tevékenységről és az ahhoz kapcsolódó ruházatról. Számomra a legfontosabb tanulság legalábbis mindenképpen ez, főleg mióta igyekszem megfigyelni, hogy az egyes szociológiai rétegek miképpen fejezik ki az egyéniségüket a ruházatuk segítségével.

Az egyik legérdekesebb szerintem nem más mint a motorosok viselete, ami azért is esik ebbe a kategóriába mert én magam is érintett vagyok a dologban mondhatni, tekintve, hogy hobbim a motorozás. Nekem mindig fontos volt már gyerekkoromtól kezdve, hogy amit magamra felveszek az ne legyen stílusidegen, fejezzen ki valamit, ami ott van bennem és ne keltsen hamis benyomást a környezetem számára rólam. Mondjuk mindez nagyon nehéz bizonyos esetekben hiszen van egyfajta tudatlanság, ami az ilyen törekvéseknek gyakran gátat szab. Nekem személy szerint a motoros kabát vásárlás volt az a pont, amikor úgy éreztem, hogy nincs más lehetőségem, olyasvalamit kell keressek ami pontosan illik hozzám, ha kell sokkal tovább húzva is a vásárlást. Így aztán nekiálltam első körben végigjárni a motoros boltokat, hátha ott találok valamit, ami megtetszik és rögtön meg is veszem. Sajnos azonban ez nem jött össze, valamiért folyton azon kaptam magamat, hogy van valamilyen kifogásom az adott termék ellen. Idővel aztán rá kellett jöjjek, hogy a legjobban talán úgy tudnék segíteni magamon, hogyha elmegyek egy bőrdíszműveshez és vele csináltatok egy motoros kabátot, amit én segítek megtervezni, ezzel biztosra menve nem hibázni. Így is lett, volt egy ember a városunkban, akiről tudtam, hogy ilyesmivel foglalkozik és megkértem, hogy készítsen nekem egy bőrkabátot, ami stílusában jól megy a motorozáshoz is. Szerencsére elvállalta a dolgot egyből így már csak egy kérdés maradt eztán számomra: milyen minta kerüljön fel a kabátra? Mivel nagyon érdekel az asztrológia és hiszek is egyes szegmenseiben ezért úgy döntöttem, hogy egy nem túl egyértelműen megdizájnolt képet választok a horoszkópomról, ami valahol egy nagyon kellemes üzenetet hordoz számomra.

Szerencsére az elkészült termék tényleg csúcsminőségű lett, így semmi akadálya nincsen annak immáron, hogy másra se kelljen gondolnom mint arra, hogy kellőképpen kihasználjam azt!