A csillagok állása is nekem kedvezett ezzel a szuper vízszerelővel

A csillagjegyem Halak, így mindenki azt hiszi, hogy oda vagyok a vízért. Ez nem teljesen igaz, főként azért, mert nem tudok úszni. Na tessék, hát miféle nyomi hal vagyok én?! Ha madár lennék, egészen biztos valami repülésre képtelen egyed lennék, pingvin vagy tyúk. Nem is értem az egész koncepciót. Na de, attól függetlenül, hogy Halak vagyok, még nem fogok örülni egy csőtörésnek az otthonomban, bármennyire is természet közeli lesz a falból kifolyó víz látványa. Nem vágyok házi vízesésre, köszönöm. Ezért is voltam nagyon hálás, hogy elérhető az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében egyaránt. Nem is késlekedtem, azonnal hívtam a vizszereles.net-et, hogy minél hamarabb elhárítsák a problémát. Addig is elzártam a főcsapot, hogy ne veszítsek feleslegesen több vizet és így talán a szomszédom sem fog elázni. Na, milyen vicces lenne, ha pont Vízöntő lenne a horoszkópom!

Minden esetre nagyon pozitív élményem volt a cég szerelőivel kapcsolatban, hiszen alig kellett egy órát várnom, már itt is voltak a helyszínen. Nem késlekedtek egy percet sem, azonnal megkezdték a munkát. Gyorsak voltak, profik és precízek, egy pillanatot sem vesztegettek el. A csatornakamerázás segítségével feltérképezték a csövekben a törés vagy repedés helyét és megkezdték a fal bontását ott, ahol megtalálták. Nem húsz méterre a repedéstől vagy a szomszéd Marica néninél, hanem pontosan ott, ahol a repedés volt.

Ezt azért szerettem volna kihangsúlyozni, mert sajnos volt már arra példa több ismerősömnél, hogy mondhatni az egész ház le lett bontva vagy az egész kert fel lett ásva, mire sikerült megtalálni a baj forrását. A vizszereles.net azonban profi és modern eszközökkel dolgozik, hogy az ügyfelek maximálisan elégedettek legyenek és a lehető legkevesebb kárt okozzák számunkra. Ezt a minőségi szolgáltatást szeretem és csak ilyet akarok tapasztalni a jövőben is.

SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében? Nem probléma!

Ne félj, míg a vizszereles.net szuper csapatát látod! A bajt rövid időn belül orvosolják és a helyszínre való kiérkezés is szuper gyors. Semmi okunk nem lehet a panaszra, de az örömre annál több! Ilyen sebes vízszerelést még nem tapasztaltam, így azonnal el is kértem a névjegyüket, hogy mindig kéznél legyenek, bárkinek van rájuk szüksége. Kitettem a hűtőre egy kis mágnessel, hogy akkor is tudja a család, hogy kit kell hívni, ha pont nem lennék itthon. Elgondolkodtam, hogy talán a társasház fali táblájára is kitűzök egyet, hiszen nem csak velünk lehet majd probléma. Pardon, velünk sosincs probléma, max a csöveinkkel, mert azok még a Rákosi- korszakban épültek szerintem. Oh, a drága Népköztársaság!

A munka gyorsan le lett zavarva és a bontás is nagyon minimálisra sikeredett. A szakértő vízszerelők mindvégig udvariasak voltak és előzékenyek, minden lépésükrő tájékoztattak és minden beavatkozás előtt engedélyt kértek. Bonthatjuk a falat? Hát persze, azért ez nem maradhat így, csinálják, amire csak szükségök van. Szólt a szakértő válaszom, bizonyára nagyban mosolyogtak belül.

A tapasztalataim nagyon pozitívak voltak velük és mindenkinek ajálom, hogy keressék fel a vizszereles.net csapatát, hiszen az SOS vízszerelés szolgáltatás csak Budapesten és Pest megyében elérhető egyelőre. Remélem, hogy a vidéken élők számára is lesz majd valami tuti alternatíva, addig is mi, a fővárosiak, örüljünk annak, hogy ilyen szuper víszerelő csapat adatott meg nekünk.