Diákmunka tekintetében itt hihetsz a szemednek

Nem tudom, mit gondoljak az asztrológiával kapcsolatosan. Sokak állítják, hogy komoly múltra tekint vissza és tudománynak mondják, míg mások semmire se tartják, és egyáltalán nem hisznek benne. Egyik táborhoz sem tudok csatlakozni, bár megmondom őszintén, alapvetően nem is tartom a tudásomat olyan mélynek a témában, hogy releváns véleményt tudjak alkotni. Nyitott embernek gondolom magam, viszont nem különösebben tud lekötni az asztrológia-dolog, de egyfajta érdekesség szintjén el tudom foglalni vele magam, ha éppen szembejön velem. A csillagjegyekkel kapcsolatos állításokat pedig nagyjából ismerem, és bár lehet benne valami, de talán mind csak a véletlen műve…

Amiben viszont feltétlen hiszek – hiszen az utóbbi időben nekik köszönhetem a szerencsémet –, az nem más, mint a Topiwork Iskolaszövetkezet. Ha a „budapest diákmunka” szókapcsolat az, amit egy ideje már reménykedve pötyögsz be a keresőbe, akkor a Topiwork lehet a te megmentőd is! Nem is lehetne náluk ennél kényelmesebb az álláskeresés, ugyanis minden friss pozíciót meghirdetnek a weboldalon, a fontos részletekkel, információkkal együtt, ráadásul online meg is pályázhatod a kinézett munkaköröket. Több kategória között is válogathatsz, így akkor is találhatsz neked való pályázatokat, ha csak rövidebb távra, beugrós jelleggel keresnél munkát, és olyan esetben is, ha kifejezetten a tanulmányaidhoz köthetően van szükséged például gyakornoki helyre. A transzparencia, a korrekt bérezés és a rugalmas, tanulmányokhoz igazítható beosztás egyaránt jellemzi a Topiworköt és a Topiwork szakmai partnerei által nyújtott lehetőségeket. Így Pest megye és budapest diákmunka terén abszolút nyerő, ha a topiwork.hu-n nézelődsz. Ráadásul az oldalukon még tippeket is kaphatsz a motivációs levél megírásához, vagy éppen azzal kapcsolatban, hogyan érdemes felkészülni egy állásinterjúra.

Nagyon örülök utólag, hogy beléjük botlottam, amikor én is épp ”budapest diákmunka” keresésében voltam – ezért bízom abban, hogy másoknak is segítség lehet az, ha mesélek kicsit a Topiworkről. Én végül olyan szakmai lehetőséghez jutottam nekik köszönhetően, amely a kötelező szakmai gyakorlat végeztével komoly perspektívákat nyitott meg előttem. Irány tehát bátran a topiwork.hu!