Természetes illóolajakat használok a lakásban

Nem csak önmagában a horoszkóp játszik fontos szerepet az életemben, hanem a spiritualitás és minden olyan dolog, ami azt segíti elő, hogy én jobban utat találjak a saját lelkemhez. Ennek megfelelően minden olyan apróság megtalálható a lakásomban, ami ebben valamilyen formában segíthet. Mondanom sem kell, hogy elmaradhatatlan kellékei a háztartásnak a különféle illóolajok, amiket párologtatok egész nap.

Az egyik kedvenc illóolajom erre a célra a teafa olaj. Egy olyan, 100%-osan természetes olajat szoktam rendelni erre a célra, ami a párologtatás mellett még megannyi más dologra is jó. A Humanity Áruház online boltjában találtam rá erre a termékre, miközben épp a natúr kozmetikumaimhoz rendeltem mindenféle alapanyagot – mert hogy náluk ezekből sincsen hiány, sőt!

A befutó teafa illóolaj, amiből mindig van itthon az alábbi linken érhető el: humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj. Többféle kiszerelésben lehet hozzájutni, van 10 ml-es, de vannak ennél jóval nagyobb, gazdaságosabb pakkok, hiszen ennek a csodaszernek rengeteg felhasználási módja létezik, adottt esetben egész gyorsan fogyhat.

Én ugyebár alapvetően párologtatom a teafa olajat, de még nagyon sok mást is lehet vele csinálni. Például mindenféle krémekhez hozzáadva rendkívül sokrétű módon fejti ki a gyógyító hatását. Először is antibakteriális és vírusölő hatása van. Ez azt jelenti, hogy fertőtlenít minden külső és belső felületet, segít megszabadulni a káros, oda nem illő kórokozóktól, teljesen mindegy, hogy az emberi szervezetről beszélünk, egy ruháról, vagy a konyhapultról. Nem csoda, hogy egészen nagy kiszerelésben is lehet rendelni a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalról. Számokban ez konkrétan azt jelenti, hogy elérhető a 10, 50, 100 ml-es verzió, de még a literes kiszerelés is. Gondoljatok csak bele, mennyi klassz dolgot lehet alkotni egy liternyi teafa olajból?!

Amikor először az oldal (humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj) aljára görgettem anno, akkor szembesültem vele, hogy itt nem csak az illóolajat lehet megvenni, de akár a hozzá kapcsolódó eszközöket is. Így történt, hogy szintén a Humanity Áruházból rendeltem a teafa olaj mellé egy aroma diffúzort is. Egyrészt gyönyörűen néz ki, nagyon esztétikus hagyma alakja van, szuperül passzol a lakásomba. Másrészt sokkal hatékonyabban képes a lakást ezzel a teafa olajas párával elárasztani, mint amennyire azt a kisebb párologtatók tudnák megoldani. Nagyon jó vétel volt, azóta is tökéletesen működik, egy szavam sincs rá.

Hogyha hasonló eszközöket, illóolajakat kerestek az otthonotokba, amivel megteremtitek a békének és harmóniának az alapjait, akkor jó szívvel ajánlom ezt a webáruházat. Széles a választék és a tapasztalataim alapján nagyon kedvezőek az árak más oldalakhoz képest is.