Egy szívinfarktus kellett hozzá, hogy pozitívan álljak az asztrológiához.

panangin forte
panangin forte

Nem igazán hittem korábban az asztrológiában, de olyan élményt éltem át, ami teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat. Korábban azt sem gondoltam volna, hogy valaha eljutok egy asztrológushoz. Néha-néha beleolvastam néhány horoszkópba, és ebben ki is merült az érdeklődésem. És ilyenkor is leginkább mulattam rajta, hogy miket írogatnak. A szerelmes horoszkópoktól sokszor elkapott a nevetőgörcs, hiszen főleg a mindenféle magazinokban annyira látszik, hogy hasra ütés szerűen készülnek, hogy borzalom. Egyszer végeztem egy kísérletet, egy újságban (szándékosan nem mondom el, hogy melyikben) egy hónapon keresztül minden nap elolvastam a horoszkópokat. A második hét után ugyan azok a szövegek jöttek vissza, csak a különböző horoszkópok között felcserélve. Itt már egyértelmű volt, hogy nagy kamu az egész. Ráadásul mindig az volt az álláspontom, hogy alapból nem lehet az emberiséget ilyen határozott csoportokra osztani, és megjósolni a jövőjüket, és erről máig sem változott a véleményem. De az igazi asztrológiában nagyon nagyot csalódtam pozitívan, és erről szeretnék most mesélni.

Az édesanyám nagyon spirituális beállítottságú ember. Hisz az angyalokban, a szellemekben, a pozitív gondolkodás bevonzó erejében, és a csillagok állásának hatásában a jövőre is, természetesen. Már régóta nyüstölt, hogy egyszer menjünk el együtt egy ilyen szakemberhez, de mint korábban írtam, nagyon hitetlen voltam ebben, és 6 lóval se tudott volna elhúzni egy ilyen helyre. Sok problémám volt abban az időszakban, úgy egészségi, mint magánéleti, anyukám pedig abban látta a megoldást, hogy elmenjünk és megcsináltassuk a személyre szabott horoszkópunkat. Talán ennek az állapotnak köszönhetően tudta megtalálni a rést a pajzson. Nagyon ellenkeztem, de egyik este azzal hívott fel, hogy ő már le is foglalta az időpontot, és következő kedden, ha törik, ha szakad, de mennünk kell.

Beadtam hát a derekamat, és elmentem vele a megbeszélt időpontban. Már az első pillanatban mikor beléptem az ajtón, teljesen más fogadott, mint amit vártam. Semmi varázslós, humbugos dologgal nem találkoztam, egy kellemes hangulatú szobában foglaltunk helyet, és egy egészen racionális kinézetű hölgy fogadott. Feltett néhány kérdést, főleg a születési időmmel kapcsolatban és már neki is állt számolgatni. Egyszerre nagyon elsötétült az ábrázata, és megkérdezte, hogy hogy szolgál az egészségem. Erről korábban nem esett szó köztünk, és anyukám is állítja, hogy nem kotyogta el neki a telefonban, hogy gyengélkedem. Azt mondta, nagyon vigyázzak magamra, mert úgy látja, a közeli jövőben valamilyen egészségügyi problémám lesz, nem is kicsi, és a szívemmel kapcsolatos. Először bevallom, kicsit megijedtem, de aztán úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom vele. Engem úgy is kényszerből hoztak ide, én ebben nem is hiszek, mit izguljak. Ezt gondoltam egészen pontosan. Mondott még pár dolgot, de arra már igazán, ennek tükrében, nem is figyeltem.

Eljöttünk, és el is mondtam anyukámnak, mennyire haragszom, hogy idehozott, mert ez semmire nem volt jó, csak arra, hogy megijesszen. Ő is kicsit ijedtnek tűnt, aztán aludtunk egy párat és mindenki túl tette magát a dolgon, elfelejtettük az egészet.

Nem telt el két hét, és a mentő vitt el szívinfarktussal. Hetekig kórházban voltam vele. Egyszerűen el sem akartam hinni, hogy ez velem történt. Ez a nő tényleg megmondta. Érdekes elgondolkozni rajta, hogy milyen erő mire hatott, hogy ha nem megyek el hozzá és ezt nem mondja nekem, akkor is ez történt volna-e velem, de ezt már így sosem tudjuk meg, a gondolatmenet pedig túl messze visz, így inkább nem is firtatom. Szerencsére hamar felépültem, már semmi bajom nincsen, de mégis ha belegondolok, hogy szinte időre pontosan megjósolta az asztrológus, hogy mi fog történni, ráz a hideg.

Azóta egészen megváltoztattam az életvitelemet. Sportolok, egészségesen étkezem és minden nap panangin fortét szedek. Ez azért fontos, hogy újra ne történhessen meg ez velem. Nem, mint ha eddig bármit is tettem volna, ami előidéz egy ilyen eseményt, de abban a tudatban, hogy mindent megteszek most, hogy elkerüljem egy következőnek a lehetőségét is, sokkal könnyebb. Nem félek annyira, csak akkor esek pánikba, ha mondjuk, elutazom, és otthon marad a panangin forte. Olyankor attól függően meddig maradok, szoktam rendelni az internetről. Mert, aki nem tudná, már online patikák is léteznek, így nem kell gyógyszertárba menni, csak megrendelni, és kihozza egy futár.

Sokat gondolkoztam, hogy ezt megírjam-e, mert furcsán hangozhat a történet, de azért döntöttem úgy, hogy megosztom itt az esetemet, hogy mások is tanulhassanak belőle. Ha mást nem is, azt mindenképpen, hogy ilyen fiatalon is történhet az emberrel ilyen eset. És az is tanulság, hogy az asztrológus, ha jó szakember, igen is hiteles dolgokat tud mondani az embernek. Azóta sűrűn el is járok hozzá, és nem csak ez az egy eset volt, amikor megmondta, mi fog történni, a későbbiekben több alkalommal is beletalált a tutiba, de szerencsére ez az egy volt olyan komoly, hogy felkeltse a figyelmet.