A horoszkópom ausztriai munkát jósolt, a tiroli.hu segített a megvalósításban

Vannak emberek, akiket érdekel az asztrológia világa, vannak, akik nagyon földhöz ragadtak és egy kicsit se mozgatja meg őket a dolog, hókuszpókusznak tartják az ezoterikát összességében. Én személy szerint az érdeklődők közé tartozom, komolyabban nem foglalkozom a témával, a felszínét kapargatom inkább.

Az asztrológia lényege, hogy a bolygók állásából jósolják meg bizonyos események bekövetkeztét. Amiről mindenki hallott az asztrológiával összefüggésben én azt gondolom, hogy a horoszkóp. Ha veszek újságot, mindig elolvasom a csillagjegyemhez tartozó horoszkópot, de az interneten is vannak oldalak, ahol mindig megnézem, mit üzennek a csillagok, mire számíthatok. Létezik külön szerelmi, üzleti és általános horoszkóp is, de még számtalan témában elkészítik. Sokszor leírnak olyan eseményeket, amik nagyon általánosak, szinte mindenkire igazak lehetnek, nálam különben többször is előfordult, hogy bejött, amit írtak.

Egyik barátnőm nagyon benne van az asztrológiában, tőle kaptam születésnapomra egy személyre szabott horoszkóp készítést. Nagyon kíváncsi voltam mit mond, hiszen egy ideje már nagyon bizonytalan voltam az életemmel kapcsolatban, nem úgy jöttek sajnos össze a dolgaim, ahogy azt szerettem volna, így nem bántam volna, ha kapok valami segítséget, mégis merre induljak el. Sokszor eljátszottam már azzal a gondolattal, hogy külföldön próbáljak szerencsét, de mind ezidáig nem volt meg a kellő bátorságom hozzá.

Elmentem tehát ezt a horoszkópot megcsináltatni, ahol nagyon érdekes dolgokat írtak le, amiket abszolút nem tartottam idegennek saját magamtól. Egy dologban különösen megerősített, mégpedig a külföldi munkát illetően, ugyanis azt írta a horoszkóp is, hogy kilátásban van egy külföldi munka, aminek a segítségével még a nagy szerelem is rám fog találni.

Több se kellett nekem, megkaptam az „égi jeleket”, így végül elhatároztam, hogy elindulok ezen az úton.

Ehhez még segítséget is kaptam, ugyanis az asztrológus ajánlotta nekem a tiroli.hu weboldalt, ahol ausztriai állások kiközvetítésével foglalkoznak, mondta, hogy a fia is így talált kinn állást. Nagyon sok jó tapasztalatot olvastam velük kapcsolatban, nekem az jött le az elmondottak alapján, hogy valóban profi munkát végeznek és megbízhatóak, más cégekkel ellentétben, akik csak a pénzt szedik be. Az ígéretükhöz híven valóban nem több, mint két hét alatt sikerült ausztriai munkához jutnom. Ezt megelőzően pedig nagyon profi segítséget nyújtottak az önéletrajz és motivációs levél megírásán túl a telefonos interjúra való felkészítésig mindenben. Abban is megnyugtattak, ha valami miatt nem olyan az állás, amilyet elképzeltem, szükség esetén díjmentesen újra pályáztatnak, tehát sok veszíteni valója nincs az embernek. Nyílván van egy költsége a szolgáltatásnak, de cserébe 100%, hogy munkához jut az ember, természetesen a megfelelő német nyelvtudás elengedhetetlen, azt nem tudják helyettünk megoldani. Nagyon korrektek ebből a szempontból is, ugyanis a pályáztatás megkezdése előtt erről is megbizonyosodnak, tehát nem csak az a lényeg, hogy fizessünk, hanem ezért minőségi szolgáltatást kapjunk. A tiroli.hu nyílván nem az egyedüli cég, ami ausztriai munkák közvetítésével foglalkozik, de állítom, hogy az egyik legjobb, hanem a legjobb, legalább is a saját és mások tapasztalata alapján is.

A horoszkópom tehát külföldi munkát ígért jó kereseti lehetőséggel, és ebben maximálisan igaza volt, és hála a tiroli.hu csapatának ez meg is valósult. Már csak a nagy szerelem várat magára.