A sorsom, hogy én rendelek nyomtató alkatrészeket

Ha hinnék a mai horoszkópomnak akkor talán a közeljövőben mindig elolvasnám, hogy hátha újra ilyen beteljesült jóslás ér utol, mint mai napon. A reggeli újságban elolvastam arra a hónapra vonatkozó horoszkópot, amelyben születtem és a csillagjegyemhez illik. Nem szoktam különösebben odafigyelni rá és nagyobb jelentőséget sem tulajdonítok neki, néha még meg is mosolyogtat, hogy ez velem ma biztos nem fog megtörténni, banális dolog szerepel benne. Erre a maiban az állt, hogy új kihívások előtt állok, amire nekem kell megtalálnom a megoldást. Végül is ez akár jellemző lehet az összes napra.

De nem, ma kifogyott az irodai nyomtatóból a tintapatron, és nekem kellett beszereznem a bele illő patron, mert az a kolléganőm, aki ezt intézni szokta szabadságon van, az élet meg nem állhat meg, hogyha kifogyott a tintapatron, be kell szerezni, hogy az irodai élet tovább folytatódhasson.

Rögvest gyors megoldást kerestem, és nem azzal foglalkoztam, hogy elmegyek egy boltba és ott töltöm a munkaidőm jelentős részét, a tintapatronok között válogatva, ennél hatékonyabb módját találtam, természetesen az internet segítségét hívtam. Ott találtam is egy remek céget, különböző, jó minőségű tintapatronokat és tonereket forgalmaznak. A nyomtató márkájához mérten igyekeztem abba tintapatront találni, könnyű dolgom volt, mert a cég honlapján az egyes márkák külön vannak felsorolva, és így könnyen kiválasztható, hogy melyiket is szeretném, és ha a márkára rákattintottam, ott már csak a nyomtató típusát kell tudni, és nagyon könnyedén meg is voltam a megfelelő darab kiválasztásával. Ami nagyon tetszett a cég honlapján, mindazok mellett, hogy jól elkülönített és nagyon látványos elemeket tartalmas, és képekkel illusztrálja még a tintapatronokat is. Ezáltal a laikusok, mint én is, akik csak beugrottak erre a feladatra átmenetileg, könnyen a kép alapján is meg tudják állapítani, hogy az éppen vásárolni készülő termék a nyomtatóba való -e vagy sem. Ezen segítségek megadása után, már csak a kosárban való elhelyezés volt a dolgom. Ami, mint minden webshopnál nagyon könnyen ment. De a legjobban az a vásárlók felé való hozzáállás nyerte el a tetszésemet, hogy miképpen egy tintapatron fogyó eszköz minden iroda, vagy háztartás számára, így lehetőség van több darabot rendelni, e-képpen változik az ára is. Akciósan a 3 darab vásárlása érte meg a legjobban, így ezeket is rendeltem különböző színekben. Úgy voltam vele, hogy most akkor egy darabig ez a készlet mennyiség nem fog elfogyni, és a szabadságáról visszaértő kolléganőmnek nem lesz ezen irodaszerrel dolga. Leadtam a rendelésemet, könnyen és gyorsan ment, és a házhoz szállítás is gördülékenyen zajlott, a jelzett időpontban az irodába leszállításra kerültek a termékek. Nekem már csak annyi teendőm volt, hogy a nyomtatóba beleraktam. És szerencse, hogy nem utángyártott termékekről van szó, mert így biztos lehettem benne, hogy a kiválasztott patronok pontosan beleillenek a készülékbe, és jól, hosszú ideig fogják szolgálni cég érdekeit, azon lap és szó mennyiség elejéig, amit fel is tüntetnek a csomagoláson. Egyszóval a horoszkópom akkor igazat mondott, új feladatom lett, amiben teljes mértékben helyt tudtam állni, kiválasztottam és megrendeltem a patronokat, amelyeket be is helyeztem a nyomtatóba, mely azóta is remekül működik, és a kolléganőm is hálás nekem, hogy jó minőségű termékeket forgalmazó cégtől rendeltem meg, jó időre elegendő patront.