A horoszkópom irányított a legjobb pénzügyi megoldáshoz

Már írtam nektek a horoszkópokról, hogy általában elolvasom, hogy mit mondanak. Egyre jobban elmélyültem ezekben a spirituális dolgokban, az asztrológiában, mert ha ilyen ok ember hisz benne, akkor biztosan van valamennyi valóság alapja. Sőt, szerintem nagyon sok igazság van benne. A horoszkópom egyre többször igazat mond. Nem hiszek neki maradéktalanul, hiszen nem szeretném, hogy ez irányítsa az életemet, de egyre többször érzem, hogy bizony minden szava igaz.

Sok emberrel beszéltem már erről, és egyre inkább úgy gondolom, hogy a horoszkópokra érdemes hallgatni. Amikor tanácstalan vagyok valamivel kapcsolatban, sokszor felkeresem a horoszkópos oldalakat, hogy hátha ír valami a hasonló helyzetről az aznapi.

Nem szabad a horoszkópok csapdájában ragadni, okosan kell értelmezni. Sokszor viszont arra késztet, hogy egy-egy fontos döntés előtt kicsit jobban magamba szálljak, átértékeljem a helyzetet, jobban elmélyedjek. Ebben az értelmezésben sokat szoktak segíteni nekem. Mindenki azzal jön nekem, hogy a horoszkópok csak kitaláltak, általános igazságokat, helyzeteket és életbölcsességeket írnak le, és rájuk nem is igaz semmi. Nem akarok senkit sem a horoszkóp olvasására kényszeríteni. Ilyenkor általában elintézem annyival a helyzetet, hogy nekem viszont mindig igaz, és ha nem hisz benne, ne olvassa.

Pedig olykor-olykor mindenki elolvassa, mi a jóslata a hétre, amikor egy napilap kerül a kezébe.

A horoszkóp nem szentírás, sokkal inkább egy útmutatás, egy tanács. Sokszor megjósol eseményeket, amik történni fognak, sokszor tanácsot ad a reakciónkat illetően. Gondolkozásra késztet és ezzel segít hozzá a legjobb döntések meghozatalához. Sokan ezt nem tudják megérteni. A horoszkópnak nem szabad minden szavát a szó legszűkebb jelentésében értelmezni, túl kell ezen gondolni. Már az is sokszor elég, ha csak elgondolkozunk és máris sokkal közelebb kerülünk a problémáink megoldásához.

Vannak, akik szerint pedig pont ezért „csalás” az egész horoszkóp, mert a havi, heti, napi jóslást mindenki úgy értelmezi, ahogyan akarja. Nos ezzel engem nem lehet eltántorítani a horoszkóp olvasásától. Hiszen mindenki azt csinál, amit szeretne, nemde?

Most is nagyon aktuális volt számomra a horoszkóp, mivel éppen egy elég nagy döntés előtt állok. A heti horoszkópom pedig azt írta, hogy nemsokára választanom kell, fontos döntést kell hoznom, és ezt a döntést nem szabad elhamarkodnom, alaposan át kell gondolnom, és minden lehetőségemet meg kell fontolnom, hogy a megfelelő döntést hozzam meg.

Általánosnak tűnhet, de én eléggé személyre szólóan éltem meg, mivel éppen most kell új lakásbiztosítást kötnöm, mert a szerződés lejártával meg fog emelkedni a havi biztosítási díjam. Eléggé tanácstalan voltam a dolgot illetően, mert nem értek a biztosításokhoz. Nem tudtam, hogy az érné-e meg jobban, ha újat kötnék, vagy az, ha ezt a régit vinném tovább.

lakásbiztosítás összehasonlítás
lakásbiztosítás összehasonlítás

A legegyszerűbb módszer az lett volna, ha csak meghagyom a régit és aláírom, innentől kezdve pedig sokkal több pénzért vehettem volna igénybe ugyanazt a szolgáltatást, mint eddig. Ez nyilvánvalóan nem hangzik olyan jól, mint amilyenek a biztosítónál gondolták, így keresgélni kezdtem. Persze nem ment ez olyan gyorsan, mint ahogyan azt gondoltam. a lakásbiztosítás összehasonlítás sokkal nehezebb feladat, mint gondoltam. Főleg, hogyha azzal is bajban vagyok, hogy mennyi lenne a reális érték a szolgáltatásokért.

Eléggé nehezen rágtam magam végig a lakásbiztosításokon, mire végre sikeresen megtaláltam a pannonsafe oldalát. Itt pénzügyekkel foglalkoznak és nagyon sok hasznos tanácsot lehet olvasni náluk mindenféle pénzügyekkel, köztük lakásbiztosítás és egyéb biztosításokkal kapcsolatban is.

Különösen nehéz meghozni egy pénzügyi döntést, ha a buktatók nem ismertek, ha kétségeink vannak a helyes cselekvéssel kapcsolatban, ha túl sok az információ a szolgáltatással kapcsolatban, amiket nem tudunk csak úgy, egyszerűen befogadni és feldolgozni. ezek a tényezők pedig sokszor halogatáshoz vezethetnek, arról pedig a horoszkópom is megmondta, hogy kerülnöm kell.

A legjobb döntés meghozatalához teljeskörűen ismernünk kell a lehetőségeinket, az igényeinket és tulajdonképpen azt a konstrukciót kell megtalálnunk, ahol a szolgáltatásnak és az igényeinknek a legtöbb közös eleme van.

Az az általános tévhit, hogy sokkal jobb, ha egy szolgáltatás sokkal többet nyújt az igényeinknél, pedig valójában, ha átgondoljuk, egyértelművé válik, hogy pazarlás felesleges dolgokért fizetni. Minek fizessek olyasvalamiért, amit soha nem fogok igénybe venni? Ilyenkor nagyon igaz a mondás, a kevesebb néha több. De nem is szabad átesni a ló túloldalára és a spórolás érdekében nem szabad lejjebb adni az igényeinket. Egy-egy plusz belefér, csak ne legyen túl sok. Ne kössünk kompromisszumokat, keressük azt a megoldást, ami a számunkra a legmegfelelőbb.

Erre van a pannonsafe. Segítenek meghozni a számunkra legmegfelelőbb döntést azzal, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtanak, illetve biztosítják a megfelelő hátteret és támogatást ahhoz, hogy mi a legjobban dönthessünk.

Azért is bízom meg bennük ennyire, mert az ügyfeleiknek a 92%-a nyilatkozta azt, hogyha eljön az idő, újra a pannonsafet fogja választani. A számok meggyőzők, a szolgáltatásuk minősége egészen első osztályú. Valamelyik nap úgyis az volt a horoszkópomban, hogy ne féljek segítséget kérni, ha valamiben nem tudok dönteni, de vigyázzak, mert a család és a barátok néha rossz tanácsadók lehetnek.

Az ügyfeleiknek 99%-a elégedett a szolgáltatásaikkal, ami nem meglepő, hiszen országszerte 20 irodában, 200 munkatárssal állnak az ügyfeleik rendelkezésére, széles pénzügyi termékkínálattal rendelkeznek, a legtöbb biztosító termékei megtalálhatóak náluk, a 17 éves fennállás pedig igazán magáért beszél. Ha egy pénzügyi cég ilyen hosszú ideig fent tud maradni, akkor biztosak lehetünk benne, hogy maximálisan értenek ahhoz, amit csinálnak.

Önkormányzatok, magánszemélyek és vállalatok egyaránt fordulhatnak hozzájuk segítségért, és saját tapasztalataim alapján mondom, hogy megéri. Én mindenképpen a 99% elégedett vevő számát gyarapítom.

Ugyanis, profi segítséget kértem végül a lakásbiztosítás megkötéséhez. A lakásbiztosítás összehasonlítás a pannonsafe szakértőivel gyerekjáték volt. Ahogyan a horoszkópom is megmondta, érdemes jobban átnéznem a lehetőségeimet és másoktól tanácsot kérnem, mert így egy olyan biztosításra sikerült váltanom, mi sokkal széleskörűbben fedezi az esetlegesen keletkező károkat a lakásomban, mint az eddigi, illetve mindemellett még jóval olcsóbb is.

A pénzügyi tanácsadás is olyan, mint a horoszkóp. Az útmutatásait igazán nem kötelez megfogadni, de ajánlott. Sokan nem hiszik el, hogy tényleg ér valamit, másoknak, akik hisznek benne, pedig az életét is megváltoztathatja. Igaz, a pénzügyi tanácsadás és annak az eredménye sokkal kézzelfoghatóbb s számszerűsíthetőbb, mit a horoszkópoknak. A horoszkópom tanácsai vezettek a pannonsafehez, a pannonsafe pedig egy sokkal minőségibb lakásbiztosításhoz, olcsóban.

Szóval végtére is nagyon jól jártam, hogy professzionális tanácsot kértem. Nektek volt már, hogy a horoszkópotok miatt tettetek meg valamit, ami hasonlóan hasznos volt?