Csillagaink mutatják meg a megfelelő ajándékot

Amióta asztrologóiával foglalkozom, megszoktam, hogy az emberek időnként furcsa kérdésekkel állnak elő. Tudom, hogy a “tudományomat” sokan nem éppen tartják tudománynak, vagyis leginkább hókuszpókuszként gondolnak az egész asztrológiára – ennek ellenére mindenki, aki manókat keres, örömmel kapaszkodik azokba az információkba, amiket én nyújtani tudok.

A legutóbbi furcsa kérdés az volt, hogy mit adhatnának egy 40 éves férfi születésnapjára ajándékba. Érdekes példája ez az asztrológia félreértelmezésének, de ha már én kaptam meg ezt a kérdést, úgy gondoltam, hogy érdemes segíteni és megmutatni, hogyan lehet az asztrológia segítségét kérni ilyen helyzetekben.

ajandek.varazslo.hu/blog/item/grill-eszkozok-remek-ajandek-40-eves-ferfinak-szulinapra

Tüzes jegy

Ebben az esetben már könnyű dolgom volt, mert jól ismertem a fiatalember horoszkópját, én magam készítettem az elemzést. Mind az aszcendense, mind a napjegye, mind a holdjegye erősen tüzes telítettségű volt. Szerencsére a többi bolygó állása ezt valamennyire ellensúlyozta, ezért az eredmény egy olyan egyéniség lett, akinek fontos a társaság, a barátok és az elismerés – ennek ellenére nem narcisztikus és magamutogató alkat.

A 40 éves életkor a férfiaknál a szellemi növekedés, a termékenység ideje. Ilyenkor a hangsúly már nem a teremtésen, a “semmiből valami” elkészítésén, hanem a növekedésen és gyarapodáson van, az alkotáson van. Milyen érdekes a különbség az alkotás és a teremtés között!

Ilyenkor a férfiak életében felértékelődik a család, az otthon melege, mint a gyarapodás fő színtere. Ilyenkor előtérbe kerül a gyerekek nevelése, oktatása, illetve a családi műhely ápolása. Az elsődleges feladat már nem a vagyon megszerzése, hanem a megszerzett vagyon gyarapítása, az azzal való jó sáfárkodás.

Tüzes jegynek tüzes ajándék

Úgy gondoltam, hogy ezeket a jellemzőket szükséges valahogyan összekötni. Vannak tehát a elemek, vagyis ez esetben egyetlen elem, a tűz. Enneka vágyai: a közösség, a figyelem, az elismerés, illetve az életkorból következtethető feladatok és preferenciák, az alkotás, a család, az otthon melege.

Úgy éreztem, hogy ezek után minden út a konyhába vezet, ezért nekem is a konyha felől kell megközelítenem a kérdést. Grill eszközök vásárlását, illetve valamilyen sütögetős kellék beszerzését javasoltam. Mint utóbb kiderült, sikerrel.

Még az oldal is ezt mutatja!

Hogy az érvelésem nem volt légből kapott! Ezt mutatja, hogy az az oldal, ahonnan én ajándékot szoktam keresni, szintén a grill eszközökben látja a legjobb meglepetést egy ilyen kerek születésnapra, tőlem teljesen függetlenül és egészen más érvek alapján:

ajandek.varazslo.hu/blog/item/grill-eszkozok-remek-ajandek-40-eves-ferfinak-szulinapra

Ez az oldal egyébként sok-sok vásárló tapasztalatára épít, ráadásul a felsorolt termékeket mind webshopok tulajdonosai regisztrálták, tehát az én véleményem sem lehet véletlen és légből kapott.

Egy ilyen elemzés elkészítése, ha más ismerjük az illető csillagjegyét és egyéb adatait nem nehéz, egy kis kutatással bárki megpróbálkozhat vele, aki érdeklődik az égi tudományok iránt.

A többieknek a fent linkelt oldal jelent segítséget ;). Hangsúlyozom, az asztrológia valójában nem erre a fajta “jósolgatásra” való – de nem lehetetlen az ilyen jellegű tanácsadás. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálkozzon vele, ha egy kis játékra, vagy saját hitének megerősítésére van szüksége.