A csillagok megsúgták, hogy forduljak magánnyomozóhoz!

Nem túlzottan hiszek az asztrológiában, azonban még is volt szerencsém pár hónapja egy szakértővel konzultálni, amit végül egyáltalán nem bántam meg!

Az egész úgy kezdődött, hogy van, azaz csak volt egy nálam jóval fiatalabb barátnőm, élettársam, majd egy elég kicsapongó hét után, a feleségem. Nem kertelek a kapcsolatunk a kölcsönös szolgáltatásokra épült, Ő kifejezetten dögös volt, nekem meg tömve volt a tárcám, így mind a ketten azt kaptuk, amire szükségünk volt, de nem igazán játszottak közre mély érzelmek. Nem is gondoltam volna, hogy még az ilyen felületes kapcsolatban is lehet probléma. Elkezdett feleségem egyre többet kimaradni, húzta a száját, ha arról volt szó és minden olyan dolog megmutatkozott, ami már jelzi, hogy csak nyűgnek érez. Mindenesetre nem mentünk szét, hanem szóvá tettem ezeket, próbáltunk változtatni, több kevesebb sikerrel, de azért kezdett ismét egész élhető lenni a viszony. Aztán kitalálta, hogy mennyünk el egy asztrológushoz és jósoltassunk, kérdezzük meg, mit hoz kettőnknek a jövő.

Elején eléggé furcsálltam az ötletet, de végül is miért ne vágjunk bele, rosszabb nem lehet…

Nem a fenét.

Legalább 1 óráig hallgattam a sok humbugot, de valami hatással csak volt rám, mert elindított egy gondolatmenetet a fejemben. A lényeg az volt, hogy a kapcsolatunk külön utakon megy, bár egymás mellett, csak a párom ösvényén 2-en sétálnak. Ez elültetett egy zavaró gondolatcsírát a fejemben.

Onnantól sokkal jobban figyeltem, mit kér és mit ad. Rájöttem, sokkal több pénzemet viszi el, mint eddig és véletlenül egy üzenetét is elkaptam, amikor a telefonja felvillant és valami Gábor küldött neki pár szívet. Gondoltam nem lesz ennek jó vége, itt biztos valami megcsalás lesz, de féltem, hogy ha csak úgy kidobnám, még valamit kitalál és kiforgat a vagyonomból. A kapcsolatunk alatt, egyszer már válni akartam, de akkor hiszti rohamot kapott és pereskedéssel és minden butasággal fenyegetőzött, amit a hátam közepére se kívánok…

Nem volt mit tenni, cimboráktól kértem segítséget, akik azt ajánlották, járjak utána a dolgoknak és bizonyítékok fejében szabaduljak meg azonnal a nőtől. Mivel se időm, se energiám ilyennel foglalkozni, haverjaim adtak egy magánnyomozó elérhetőséget, aki segíthet akár ilyen ügyben is. Először furcsálltam a dolgot, hogy igénybe vegyek egy ilyen szolgáltatást, de miután utána olvastam a honlapján, hogy mi is ez a szolgáltatás, milyen diszkrécióval kezelnék az ügyet és mennyire hatékony megoldást tud nyújtani, teljesen meggyőzött arról, hogy nyugodtan vegyem igénybe! Fel is vettem a kapcsolatot Haiszky Magánnyomozó Irodával és elindítottuk az ügyet. Abban állapodtunk meg, hogy utána jár a dolgoknak, bizonyítékot gyűjt a hűtlenségre és feleségével, aki ügyvéd és közösen viszik ezt a kis vállalkozást, felépítenek egy remek védelmet nekem. Mindez azért van, mert biztos, hogy válás lesz ebből és nem szeretném, ha kiforgatna az asszony a vagyonomból…

Miután elegendő anyag került a birtokunkban, a magánnyomozó mondta, hogy bármikor elindíthatom a válási folyamatot. Nem is vártam sokat, még aznap este közöltem ezt a feleségemmel, aki tombolni kezdett. Csapdosott, ordibált, vádaskodott és természetesen fenyegetőzött, hogy ha valóban válunk, mennyire meg fogom bánni. Én higgadtan az arcába mosolyogva, lengettem a dossziémat, amiben a megcáfolhatatlan bizonyíték volt arra, hogy ennek a viszonynak, egyedül ő a nem kívánatos része. Elmondtam neki, hogy elég jó ügyvédem is van az infóim mellé, szóval, ha bíróságra vinné az ügyet, csak az ő pénztárcája bánná… Elsápadt, amikor előadtam neki, mit is csináltam, mi is a helyzet és az őrjöngő nőből, átváltott nyájas kiscicára, aki bocsánatért esedezik. Azonnal mondtam, hogy hagyja el a lakásom, és menjen, ahova akar.

Amióta vége lett, azóta egy teljesen új ember lettem, jobb közérzettel. Kell azért egy kapcsolatba az érzelem, mert kifordul magából az ember, ha csak a szükségleteit elégíti ki a társával… Hálás vagyok az asztrológusnak is, lényegében ő indított el, de amit igazán köszönök, az a magánnyomozó iroda, fantasztikus munkája. Olyan sziklaszilárd adatokat gyűjtöttek össze, amiktől biztos védelmet élveztem. Fogalmam sem volt erről a hatékonyságról, álmomban sem gondoltam, hogy így működhet egy magánnyomozó iroda! Mindig jó kellemeset csalódni! Azóta is bátran ajánlom minden ismerősömnek, akár céges érdekeket kell védeni, akár magánéletit!