Az új év alkalmas lehet a cégalapításra

Gazdagsággal és sikerrel kecsegtetett az új év

Sokan ha az asztrológiára gondolnak, valóságos boszorkányság jut az eszükbe, és még a gondolattól is kirázza őket a hideg. Mások csak nemes egyszerűséggel butaságnak, szemfényvesztésnek tartják ezt a tudományt. Én a magam részéről nem tudom, mit higgyek, mert kis túlzással mondhatni ebbe születtem bele. Anyám ugyanis megveszekedetten hisz az ilyesmiben, és amíg gyerek voltam, rendre áthívta hozzánk a legjobb barátnőjét, aki szintén nagy asztromágus hírében áll. Ők ketten aztán hetet-havat össze tudtak hordani a csillagok állásáról, a lehetséges jövőről, vagy a Vízöntők tipikus viselkedéseiről. Utólag csak jót nevetek ezeken az emlékeken, de azért még van, hogy anyám ellát mindenféle jótanáccsal, ha valamilyen nehézséggel állok szembe. Így történt a múltkor is, amikor nem várt megerősítést kaptam tőle egy tervemmel kapcsolatban.

Cégalapításon törtem a fejem, nem várt helyről érkezett a megerősítés

Régóta szeretnék ugyanis saját vállalkozást. Sokaknak beszéltem az ötletről, de mindenki óvatosságra és nagyfokú körültekintésre intett. Utoljára anyámnak említettem meg mindezt, neki bezzeg rögtön felcsillant a szeme! Közölte velem, hogy az új év tökéletesen alkalmas a cégalapításra, és vágjak bele nyugodtan! Lehet, hogy hamarabb kellett volna megkérdeznem, gondoltam magamban. Arra azonban végképp nem számítottam, hogy anyám praktikus segítséget is tud ajánlani a számomra cégalapítás témában, pedig tudott. Megosztotta velem ugyanis a TopCégalapítás oldalát, ahol hasznos, gyakorlati tudnivalókkal és tanácsokkal látják el a cégalapításon gondolkodókat. Azoknak pedig, akik már komolyabban fontolgatják, hogy vállalkozásba kezdenek, különböző szolgáltatási csomagokkal próbálnak segíteni ezen a rögös úton.

cégalapítás
Óriási segítség lehet a cégalapításhoz a TopCégalapítás csapata

Ha cégalapítás, akkor érdemes felkeresni a TopCégalapítás csapatát!

Így például lehet kérni a segítségüket cégalapításban és székhelyszolgáltatásban is. Ha saját székhellyel szeretnénk bejelenteni a cégünket, akkor 17.900 Ft + áfa áron kínálnak mindehhez segítséget. Ez tulajdonképpen azt jelenti ilyenkor, ingyen biztosítanak ügyvédet a Kft. alapításhoz, segítenek a tulajdoni lap, az aláírásminták, és a jogi képviselet kapcsán is. A cégalapítás előtt ráadásul lehetőség van egy egy órás konzultációra is. Ezt az alapszolgáltatást azonban meg lehet spékelni azzal, hogy székhelyszolgáltatást is igénybe veszünk rajtuk keresztül. Ebben az esetben a cégalapítás ingyenes, és csak a székhelyszlgáltatásért kell fizetnünk 6 hónapra, valamint ajándékba kapunk még plusz egy hónapot. Ha Budapesten vesszük igénybe a székhelyszolgáltatást, akkor mindez 29.900 Ft + áfa áron elérhető. Ha azonban ennél is furmányosabbak szeretnénk lenni, akkor IPA mentes székhellyel is kérhetjük a cégalapítást Újlengyelben. Ennek kicsit magasabb, 39.900 Ft + áfa az ára, viszont év közben rengeteget spórolhatunk a megtakarított IPA összegén.

És mindez a tudás most nem állna a rendelkezésemre, ha nem mesélem el a teljesen holdkóros anyámnak a tervemet… Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd ő fog bevezetni a cégalapítás rejtelmeibe! Ha ti is hasonlóban gondolkodtok, mindenképpen vegyétek fel a kapcsolatot a TopCégalapítás csapatával, ők biztosan tudnak segíteni nektek! Ahogyan azt a honlapjukon is olvashatjátok, van azonban pár dolog, amit mindenképpen gondoljatok át a cégalapítás előtt. Nagyon fontos például, hogy az embernek legyen egy megbízható könyvelője, tudja, ki lesz az ügyvezető a cégében, és érdemes átgondolni magát a cégformát is – nem mindegy ugyanis, hogy például Kft-ben vagy Bt-ben gondolkozunk. Ezen kívül fontos, hogy a cégalapítás időpontjára már rendelkezzünk egy helyesen megválasztott cégnévvel, válasszuk ki a cégünk székhelyét, és állapítsuk meg a cégünk tevékenységi körét! Ha pedig a cégalapítás bármely pontján elbizonytalanodnátok, keressétek fel a TopCégalapítás csapatát – én is így fogok tenni!