Anya elegáns bőrtáskája

Valamiért gyerekkorom óta rajongok az asztrológiáért. Mindig érdekelt, hogy mit tartogat számomra a jövő, még akkor is, ha legbelül tudtam, ez valószínűleg csak belemagyarázás és sületlenség. De megnyugtató volt elhinni, hogy a csillagok állása vagy a születésünk napja meghatározhatja az életünket és annak szakaszait is. Stresszesebb időszakokban is az asztrológiával nyugtattam magam, ha a napi horoszkópom azt írta, szebb idők jönnek, próbáltam erre asszociálni és valahogy tényleg mindig jobbra fordult minden. Persze a párom, Norbi sokszor néz ilyenek miatt bolondnak, mindig azt mondja, naiv vagyok, ha ezeket elhiszem. Lehet, hogy az vagyok, de ez is egy kapaszkodó az életben, nekem ez segít kilábalni a rosszból.

Nemrég volt anyának a születésnapja és előtte hetekig azon agyaltam, vajon mit vehetnék neki ajándékba. Odavan az elegáns, kifinomult dolgokért, ezért valamiféle csinos kiegészítőn gondolkodtam kezdetektől fogva. Egy szép kis női kesztyű, esetleg egy mutatós bőrtáska. Végül az utóbbira esett a választás és megkezdődött a kutatás a megfelelő darab után. Nem volt könnyű dolgom, mert anya igencsak válogatós és tudtam, a tökéleteset kell megtalálnom neki. Az aznapi horoszkópom azt írta, hogy szerencsém lesz valamiben és ez be is jött, mert este rátaláltam a Bagbox oldalára. Azonnal tudtam, hogy jó helyen járok. női bőr válltáskaTakaros, szép táskák tömege fogadott a weblapon, mindegyik külön kategóriákba sorolva, hogy könnyebb legyen keresnie az embernek. Mivel a végső ajándékötletem egy női bőr válltáska volt, így ilyeneket kezdtem el nézegetni. A kiváló fotóknak és a részletes leírásoknak köszönhetően nem volt nehéz dolgom. A vonzó árak mellett minőségi termékeket is kínáltak, így elmentettem az oldalt a könyvjelzőim közé is, hogy később, ha szükségem lesz nekem is egy király táskára, majd itt keressek először valamit. Miután választottam a válltáskák közül és megtaláltam anya számára a megfelelő darabot, a kosárba helyeztem és örömmel vettem észre, hogy ingyenes szállítással fogom megkapni. Mivel lehetőség volt bankkártyával is fizetni, ezt a módot választottam az összeg kiegyenlítésére, sokkal praktikusabb így intézni a pénzügyi dolgokat, mint akkor előhalászni a pénztárcát és kiszámolni az árát, mikor a futár már az ajtón kopog. Miután mindent elintéztem és kifizettem a terméket, elégedetten dőltem hátra. Egy gonddal kevesebb!

Mire eljött anya születésnapja, szépen becsomagoltam a táskát és elmentem hozzá. Miután csengettem, a hátam mögé téve az ajándékot, vártam, hogy ajtón nyisson nekem. Mikor meglátott, nagyon megörült és már jött volna átölelni, mikor elhúztam a hátam mögül a csomagot. Összecsapta a két kezét és azonnal kikapta a kezemből. Egy gyors puszit nyomott az arcomra és már tépte is le a borítást a táskáról. Mikor meglátta, mi van a csomagolás alatt, nagyon izgatott tett. “Ez a táska csodaszép!”- ez volt az első reakciója. Tudtam, hogy tökéletes választás volt, köszönet érte a Bagboxnak!