A napi horoszkópom adta meg az ihletet

Tudom, butaság, de imádom olvasgatni a különböző horoszkópos portálokat. Alapvetően nem hiszek abban, hogy ez működik, de a különböző csillagjegyek általános jellemzései egészen találóak tudnak lenni. Múltkor pont az egyik ilyen oldalt bújtam, ahol azt javasolta a horoszkópom, hogy figyeljek oda jobban az egészségemre. Végül is ez nem is olyan rossz tanács, horoszkóp ide vagy oda, erre valóban érdemes jobban odafigyelni.

El is kezdtem kutakodni a neten, aztán egyik barátnőm a következő címszavakkal küldte el nekem a biocity.hu oldalát: Vásárolj kényelmesen Megfázás, légutak, immunerősítés termékeket. Több se kellett nekem, rögtön szét is néztem ezen az oldalon. A biocity.hu egy olyan webshop, ahol minden termék természetes alapanyagú. Nagyon megtetszett ez a koncepció, így rögtön el is kezdtem nézelődni. A link, amit küldött, a megfázás, légutak és immunerősítés témakörében lévő termékekhez vezetett. Innen beszereztem egy néhány immunerősítőt meg megfázás elleni készítményt.

Kicsit tovább pörgetve az oldalt, vettem még gluténmentes kenyeret és pizzalisztet, a növényi tejek közül pedig pár kókusz tejet és laktózmentes kakaót.

A Biocity egyébként egy szegedi kis üzlettel indult 10 évvel ezelőtt, azóta pedig pedig szépen kinőtte magát. Lett egy webshopja is, ami az ország egész területére szállít. Még olyan régóta nem ismerem őket, de biztos vagyok benne, hogy állandó vásárlójuk leszek, mert még rengeteg kincs van az oldalon, amit ki kell majd próbálnom. Ilyen például a drogéria részleg, ahol á-tól cettig minden megtalálható, ami egy közönséges drogériában, csak annyi különbséggel, hogy minden természetes alapanyagú. Így például az ottani gyógynövényes tusfürdők, vagy testápolók biztos nagyon jók azoknak, akiknek érzékeny a bőre.

A másik dolog, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet, hogy a mosás során nem a szupermarketekben kapható mosószerekkel mosunk, hanem ezeknek vannak természetes alternatív megoldásai is. Ezekhez persze mind-mind találunk hozzávalót a biocity.hu oldalán. Többféle mosóparfüm közül választhatsz, illetve az öko mosogatószerek között is ajánlatos szétnézni.

Vásárolj Te is kényelmesen Megfázás, légutak, immunerősítés termékeket, vagy akár glutén és laktózmentes ételeket italokat, gyógynövényes samponokat, mosószereket, legyen az bármi, a biocity.hu oldalán biztos megtalálod.