Csillagaim kényeztetést írtak elő

Pár éve rászoktam a horoszkóp olvasásra. Érdekesnek tartom, hogy néha szinte tűhegy pontossággal képesek megjósolni a következő hónapunk, hetünk, időszakunk eseményeit, látják milyen lelki állapotban vagyok, vagy milyen kihívások várnak rám. Természetesen nem hiszek el minden sort, de ha tanácsol valamit, amit úgy érzem nem hiába, akkor azt különös figyelemmel szoktam kezelni.

Így volt ez a múlt hónapban is. Vettem egy újságot, amiben részletesebben írtak a csillagjegyek következő havi és éves dolgairól. Már a buszon hazafelé kibontottam, kikerestem a saját jegyem és olvasni kezdtem. A szerelem stimmelt, a barátok is, a munkába nagyon beletrafált. Nagyon stresszes időszakban vagyok és nem érzem a kiutat, nem látom a végét. Ötletem sincs mit tehetnék.

A horoszkóp végén mindig írnak néhány tanácsot, javaslatot a problémák megoldására. Most ez állt az én jegyemnél: “Keressen fel egy masszőrt! Adjon a testének egy kis kényeztetést, frissüljön fel, engedjen meg magának egy kis pihenést! Nem fogja megbánni.”

Elgondolkodtam, de otthon azért utána néztem néhány szalonnak a közelben. Rátaláltam a https://karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs oldalra, ami egyből megtetszett, és nem csak azért, mert közel van. Az oldalon írtak magáról a tradicionális thai masszázsról, amit a Karma Thai Masszázs szalonban lehet kérni. Rengetegféle masszázsról volt leírás. Van talp masszázs, fej masszázs, váll, hát és nyak masszázs is. Vannak olajos és száraz masszázsok is.

Nekem a hátmasszázs keltette fel az érdeklődésemet, mivel egyre jobban fájdogál néha, amikor sokat dolgozom vagy sokat ülök egy helyben az asztalomnál. Vettem már egy kényelmesebb széket, de ez hosszú távon nem segít. A hát masszázsról sok olyan információt olvastam a https://karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs oldalán, hogy még aznap időpontot is foglaltam.

Az egészségünk a legfontosabb értékünk. Muszáj megőrizni, ápolni, táplálni. A gerincoszlop, a hát nagyon fontos, hogy jó állapotban legyenek, hiszen annyi más izommal, ideggel áll kapcsolatban. Például, ha gyakran stresszel az ember, akkor romlik a tartása, görcsössé válik, megmerevednek az izmai. Ezeket mind fel tudja oldani, lazítani a hátmasszázs. Csökkentheti a fejfájás gyakoriságának vagy kialakulásának valószínűségét is, ha gyakran járunk masszőrhöz. Ezen kívül még a vérkeringést is fokozza, hozzájárul a kollagén termeléséhez a bőrünknek, segít a sejteknek regenerálódni, csökkenti az ödéma kialakulását és lazítja természetesen az izmokat is.

A szalonban a hátmasszázs során hason kell feküdni. Ki lehet választani, hogy milyen olajjal masszírozzanak, hogy száraz masszázst szeretnék-e, vagy éppen, hogy milyen erősségű legyen a masszázs. Nekem a fájdalomküszöböm elég alacsonyan van, így kértem, hogy legyen a hölgy óvatosabb. Az egész nagyon élvezetes volt.

A masszázs után mintha más ember lettem volna. Sokkal könnyebbnek éreztem magam, szinte szárnyaltam. Azt éreztem, hogy a hátam olyan laza, rugalmas, mint még soha. Biztos vagyok abban, hogy gyakrabban fogok masszőrhöz járni, mert a testem fiatalabb, élénkebb, így az elmém is szabadabb tud lenni. Néhány alkalom után vettem észre, hogy a stressz, ami a munkában ér, valahogy lepattan rólam. Nem engedem be a zavaró tényezőket, az ideges emberek nem tudnak hatni rám, nem veszem át mások problémáit. Nem tudom minek köszönhetem ezt, de biztosan szerepe van benne a mágikus horoszkópomnak és a Karma Thai Masszázs csodálatos, professzionális masszőreinek is.