Az előre megjósolt napelem

Mostanában nem sűrűn látogatom az asztrológusomat. Nem azért, mert hitelét vesztette, hanem pontosan azért, mert megijedtem attól, milyen pontossággal megjósolta, mi fog történni velem.

Úgy kezdődött minden, hogy egy barátnőm ajánlotta, menjek el ehhez az asztrológushoz, mert ő már többször is járt nála és mindig pontosan bekövetkezett, amit előre megjósolt.

Akkor pont egy nehéz időszakomat éltem, sok mindenre kíváncsi voltam, de ennek ellenére nem kérdeztem konkrétumot, nehogy abból merítsen valami információt.

Sok mindent mondott nekem, de végül, ami nagyon megütötte a fülemet, az az volt, hogy nagyon gyümölcsöző befektetést fogok tenni a közeljövőben. Nem lesz könnyű, nem tudom egyszerűen kifizetni majd, de hosszú távon nagyon be fogja hozni az árát és nagyon jól fogok járni vele.

Nem tudtam, hogy pontosan miről van szó, de örültem neki, hogy ezt mondta, hiszen egy jól jövedelmező befektetésnek mindenki örül.

Aztán telt az idő és nem jött semmi féle befektetés. Pedig gyűjtöttem egy csomó pénzt, készülve a nagy üzletemre, de nem botlottam semmilyen váratlan lehetőségbe.

Még vártam egy kis ideig, de aztán úgy döntöttem, nem tömködöm tovább a párnámba a pénzt, hanem ráköltöm a házunkra.

El is kezdtem nézni, hogy mit újíthatnék fel, mit lehetne korszerűsíteni és akkor jött velem először szembe a napelem.

 Morfondíroztam, hogy vajon jó ötlet-e, mert ez tényleg, elég nagy befektetés, de aztán arra jutottam, hogy belevágok, végül is mi veszíteni valóm lehet. Jól utána olvastam és csupa pozitív és gazdaságos eredményt olvastam, így belevágtam.

Már fel volt szerelve a tetőre, és el is kezdtem használni, mikor az eredményekkel szembesülve rájöttem, hogy valójában ez az a jó befektetés, amire vártam, és amit az asztrológus megjósolt.

Nem tudom, hogy valóban belementem volna akkor is, ha nem szól erről egy szót sem, vagy csak az ő hatására jött maga az ötlet, de ez már mindegy is, hiszen így esett.

Nem bánom, mert nagyon örülök neki, és nagyon hasznosnak tartom a napelemet, a pénztárcám meg külön örül a benne maradó pénznek, de nagyon megijesztett, hogy milyen hatással lehet az ember életére, ha „jósoltat” magának, így inkább nem megyek hozzá többet a közeljövőben.

Aki viszont arra vágyik, hogy ilyen pontosan tájékoztassák a jövőjéről, annak csak ajánlani tudom ezt az asztrológus asszonyt.