Hogy jön össze az asztrológia és a nedves törlőkendő vásárlás?

Véletlenül, vagy talán nagyobb erők működnek a háttérben?

Nem titok, hogy a mi háztartásunkban a nedves törlőkendőt nem csak a baba popsijának kitörlésére szoktam használni. Mi is szoktuk használni, de van hogy cipópucolásra vagy a pult letörlésére akad a kezembe. Egyesek szerint ez undi, én takarékosnak hívom. Na, de hogy találtam rá a https://www.lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo webáruházra? És mi köze van mindennek az asztrológiához?

Őszintén szólva magam sem tudnám megmondani, csak annyi igazából, hogy a nagymamám mindig szeret azzal viccelődni, hogy: na, ez meg volt írva a csillagokban. Mert valóban, egy csillag alakú hirdetésben találkoztam először a https://www.lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo-vel először. Még csak pár hónapos kismama voltam, de egyből felkeltette az érdeklődésemet, és gyorsan utánuk is kerestem az interneten. Ez nem volt amúgy annyira régen, talán egy éve, másfél.

Az oldal egyből felkeltette a kíváncsiságomat, mert ugyan még korai volt pelenkát meg egyéb gyerek cuccokat rendelni, nem árt, ha az ember tájékozott minden téren. Szóval elmentettem a címet, és nem olyan sok hónappal később ide tértem vissza, mert úgy éreztem itt van az a választék, ami a legjobb ár-érték arányt kínálhatja. Persze az elterjedtebb márkájú pelenkák és popsitörlők is lehetnek hasonlóan jók, vagy akár még jobbak is, de az áraikban az is benne van, hogy nem csak a terméket fizeted meg, hanem azt a márkát is. Így van ez sok mindennel.

https://www.lord.shop.hu/nedves-torlokendo-popsitorlo

Na, de ebben a boltban nem csak pelenkát meg popsitörlőt lehet venni, hanem illatszereket, arc- és bőrápolási kencéket, és még sok-sok minden mást, ami nem csak a gyerkőcnek való, hanem a felnőttnek is.

Amit nem árt, ha az olvasó figyelembe vesz, az az, hogy ötezer forint alatt sajnos nem tud rendelni semmit, és a kiszállítás főleg a Pest környékieknek kedvez (micsoda újdonság): 8 ezer forint felett ingyenes kiszállítás a saját futárjukkal. Viszont ez a módszer időhöz van kötve, mivel a saját futár egy megadott vonalon közlekedik minden hónapban, így úgy kell rendelned, hogy a következő hónapra ne fogyjon még el semmid, mire jönnek. Persze, aki meg GLS-sel szállíttat, hiába a 2-3 napos szállítási idő, mégis ráfizet a termékekre mindenféle díjat.

Én azt mondom, aki ezeken fennakad, az vegye csak meg a túlárazott pelenkákat meg popsitörlőket a drogériából. Én inkább fizetek egy hónapra mondjuk ezer-ötszáz forinttal többet, mint minden 3. nap ugrálni a drogériába a nem épp olcsó dolgokért.

Ha ti is inkább okosan vásárolnátok, nézzetek be hozzájuk.