Vajon a horoszkópomnak tényleg igaza van, és most kéne gázpalackot rendelnem?

Szinte minden reggelemet úgy kezdem, hogy miután megszólalt az ébresztőórám még legalább egy fél órát ülök az ágyban és böngészem a híreket, elolvasom azokat a cikkeket, amelyek érdekesnek tűnnek a számomra, majd közvetlen a felkelés előtt a horoszkópomat. Megérzés alapján döntök úgy, hogy mi az, amit elhiszek belőle, és mi az, amit nem. De valahol normális is, hogy nem lehet jellemző mindig mindenkire az, ami oda le van írva. Hogy is lehetne? Ha az lenne, akkor az emberek milliói teljesen egyformák lennének, és csak 12 féle embertípus létezne. Akkor hova tűnne az a nagy igazság, miszerint mindannyian egyediek vagyunk?  Vegyünk egy nagyon lesarkított példát: ha mondjuk, azt írják a baknak, hogy ma valami szerencsétlenség fog veled történni, akkor aznap minden bak jegyben született ember autóbalesetet fog szenvedni? Szerencsére ez nincs így. De tény, hogy szokott egy két igazság is lenni abban, amit írnak. Vagy csak utólag ezt beszéljük be magunk? Nem tudom…

A múlt reggel, szokásos tevékenységemhez híven, például arról olvastam, hogy milyen előnyökkel jár, ha gázpalackot használunk főzéshez. Már korábban is gondolkodtam ezen a lehetőségen, de eddig annyira nem foglalkoztam vele. De most úgy éreztem, hogy itt lenne az ideje belevágni ebbe a projektbe. Gyakran jobb minőségű gázokat lehet így találni, mint például, amilyen hozzánk be van szerelve. Egy problémám volt még, hogy a cikk nem említette, hogy honnan is lehet eladó gázpalackokat beszerezni. A kolleganőim ajánlották, hogy nézzek utána az interneten, biztos van Budapesten több olyan hely is, ahol ezzel foglalkoznak. Igazuk volt. Találtam is egyet, ami nagyon megtetszett. Főleg azért éreztem előnyösnek ezt az oldalt, mivel láttam, hogy többféle gázpalackot is forgalmaznak. Ezzel azt a hatást keltették bennem, hogy biztosan értenek a dolgukhoz. Láttam, hogy ezekből a termékekből is van többféle méret, a nagyobb választék pedig bennem valahogy mindig nagyobb bizalmat is gerjeszt. Az oxigénpalackoktól kezdve megtalálható még hélium, nitrogén, és sok más hasonló tartalmú gázpalack. Örömmel láttam, hogy PB gázpalack eladó, valamint csere is lehetséges. Mivel nekem egyelőre egy darab palackom sincs, így még nem gondolkodom cserében, minden esetre jó tudni erről a lehetőségről. Végül is a későbbiekben tényleg jól fog jönni, hiszen gazdaságosabb a palackokat kicserélni, mint mindig újakat venni. Még egy hatalmas plusz pont a házhozszállítás. A rendelés telefonon keresztül lehetséges. Már hívtam is őket, most még csak információs szerzés érdekében, és el kell, hogy mondanom, nagyon gondolkodom a dolgon.

Ma reggel azt írta a horoszkópom, hogy most érdemes belevágni valami újba, valami nagyobb befektetésbe. Vajon a gázpalackos ügyre gondol? Nem tudhatom biztosan, de a belső hang a fejemben azt súgja, hogy igen. Úgyhogy megfogadtam, hogy ma lépéseket fogok tenni az ügy érdekében!