A raklaptároló is lehetne egy csillagjegy?

Barátnőmet mindinkább foglalkoztatja a spiritualitás és a csillagok állása. Hisz a horoszkópokban, annyira hogy minden nap elolvassa, sőt be is iratkozott egy tanfolyamra, ahol megtanították elkészíteni nem csak a saját, de szerettei horoszkópját is. Hisz a csillagok állásában és azok együttállásban is, nah meg abban is, hogy aki amelyen csillagjegyben született tényleg hordozza magában azokat a jegyeket melyek jellemzőek egy -egy csillagjegy szülöttére, természetesen általánosítás nélkül, de minden emberben felfedezni vél a csillagjegyre jellemző vonásokat, már pár szóból, vagy gesztusból tudja, hogy kinek mi a csillagjegye. Az asztrológia fontos számra a párválasztás kapcsán is, nekem is mindig tanácsokat ad, hogy az én csillagjegyemhez mely férfi csillagjegy illik kivel alkotnánk jó párt, kiegészítvén a másikat. De nem foglalkozhat minden egyes percében az asztrológiával azért sem, mert én úgy szoktam mondani neki, hogy van rendes munkád is, munkaidőben jó lenne, ha azzal foglalkozna. Az elmúlt időben kénytelen is volt ennek eleget tennie, és egy másik nagyon érdekes dologba, témába beleásnia magát. Ez pedig nem volt más, mint a tárolórendszerek, melyeket raktárban tudnak hasznosítani. A főnökei egyik vezetői megbeszél alkalmával és annak a dolgozók felé történő adaptálásakor, azzal az ötlettel álltak elő, hogy ez a rendszer amiben most dolgoznak, egyáltalán nem jó és új polcrendszert és termék elhelyezési rendszert szeretnének. Barátnőm pedig meg volt győződve arról, hogy a raktárban is minden a legnagyobb rendben és együttállásban van, mint az éppen aktuális napi horoszkópjában. Nagyon tévedett, és ráadásul ő lett megbízva azzal a nagyon hálás feladattal, hogy felkutassa a cég számára a legmegfelelőbb forgalmazót, aki képes beváltani a főnökeik igényeit.
Az interneten keresztül kezdett kutatni raklaptároló után, mert ez tűnt a legmegfelelőbb megoldásnak a tárolási rendszerük felújítására, és azon termékek tárolására, amelyekkel foglalkoznak.

Szóval barátnőm elmondása szerint belevetette magát az internet adta lehetőségekbe és utána kezdett járni, hogy hol lehetne a legjobb minőségben, a legjobb áron hozzájutni egy nagy raktárhelyiséghez elegendő tárolórendszerhez. És ezt már saját maga találta ki, hogy az önmaga dolgát leegyszerűsítse, hogy olyan céget szeretne találni, aki nem csak a legyártást vállalja, hanem a szállítást és az összeszerelést és beüzemelést is. Nem szeretett volna külön időt és energiát fordítani arra, hogy szállító és összeszerelő szakembereket keres, akik pont a legyártás időpontjában rá is érne. Mert az idő is szűkös volt számára, nem volt mindegy, hogy mikor kerül összeszerelésre. Rengeteg feltételnek kellett teljesülnie, így nem mutatkozott könnyű feladatnak. De igyekezett hely állni, és felnőni ehhez a polcrendszer keresési feladathoz. Az interneten nagyon sok olyan oldalba belefutott, ami számára és a cége számára használhatatlan volt, ezért már majdnem lemondott erről a projektről és a főnökeinek is készült szólni, hogy ezzel a kritériumrendszerrel nem talál megfelelő céget, amikor is, mint egy csoda folytán rátalált a megfelelő cégre, akik raklaptárolót is forgalmaznak.

Majdnem rögvest tudta, hogy ez a cég lesz az igazi, akinél minden egy helyen lesz és azonnal megoldódni látszottak a gondok és feloszlani kezdtek azok a gomolyfelhők, amelyek barátnőm feje lett elkezdtek gyülekezni.
Már az oldal szerkesztéséből tudta, hogy egy nagyon profi céggel találta szembe magát, sokat elmond egy cégről az első benyomás kialakítása utána vélemény. Barátnőm és én is úgy vagyok vele, hogy fogjon meg benne valami, akár a látvány vagy a profi szerkesztése az oldalnak, de mindenképpen hasson valahogyan. Ez a cég pontosan így tett barátnőmmel, hatott rá és arra ösztönözte, hogy a honlapjukon szétnézzen. Nagyon rendezett, jól áttekinthető oldal volt, a forgalmazott termékek tárházával találkozott. Szakavatattlan szemek is rögtön ki tudtak igazodni a termékkínálatukon, és a választás is könnyen ment barátnőm számára, noha már tudta, hogy a mit is szeretne megrendelni. De ha nem tudta volna, akkor is nagyon jól tudott volna tájékozódni az oldalon, mivel a cég teljes körű tájékoztatást nyújt a vásárlói számára, olyan szinten, hogy az általuk forgalmazott termékekről, nem csak részletes leírást mellékelnek, hogy milyen termékről is van szó és, hogy milyen típusú termékek tárolására alkalmas a polcrendszer, de még fényképekkel is ellátják a tájékoztatást, igen vásárlóbarát módon, így a leendő vásárlójuk könnyűszerrel el tudja képzelni, hogy hogyan is fog kinézni a raktárhelyisége.

Raklaptároló

Miután az érdeklődését a megrendelésre leadta a barátnőm, rövid időn belül telefonhívást kapott, hogy egy felmérő szakember érkezne a cégükhöz, aki a felmérés után pontos árajánlatot tud adni, még pluszban kiegészítve egy tervrajzzal, hogy hogyan is fog kinézni a felállított raklaptároló. Ez egy nagyon fontos pont, már a pontosan kiérkező felmérő szakember világosította fel a fogadására kijelölt barátnőmet. Ugyanis ő nem csak azért érkezik ki, hogy felmérje hány négyzetméter az alapterülete a raktárhelyiségeknek, hanem, hogy meg is tervezze, hogy hogyan lenne az ügyfelek számára a legjobban helykihasználásilag, ez egy nagyon vásárlóbarát hozzáállás. Nem csak jó minőségben, legnagyobb szakértelemmel árulják a termékeiket, de még arra is gondolnak, hogy a vásárlóik tárolása a legjobban legyen kihasználva. Ez egy remek cég gondolta magában barátnőm, és erre nem is cáfoltak rá a további tetteikkel sem. Miután a felmérő szakember megküldte az árajánlatot és a terveket, barátnőm főnökei az árra rábólintottak és a barátnőm el is kezdhette a megrendelés leadását. Mivel nagyon kedvező árat állapított meg a forgalmazó cég nem is volt kétség, hogy megrendelik a raklaptárolót.

Raklaptároló egyébként is remek megoldás azon raklapon dobozban érkező termékek számára, amelyekkel barátnőmék foglalkoznak. Ezt a felmérő szakember is megerősítette, hogy jó választás volt, és ha nem az lenne, neki az is a munkaköréhez tartozik, hogy erről tájékoztassa a megrendelőt, és olyan terméket ajánljon a palettájukból, ami illik a cég profiljához, itt erről szó sem volt.

Raklaptároló egy olyan görgőkön alapuló és gravitációt kihasználó tárolórendszer, mellyel a munkavállalók munkaköréhez tartozó anyagmozgatás rendkívüli módon megkönnyíthető, és nagy súlyú termékek könnyűszerrel mozgathatóvá válnak.

Tehát ilyen szuper terméket rendelt meg barátnőm remek áron. Kicsit idő szűkében volt, amit a főnökei szabtak meg részére, de tartani tudták a határidőt. Ez a cégnek is köszönhető, mivel a rendelés leadása után rövidesen megtörtént a raklaptároló leszállítása és helyben történő összeszerelése és beüzemelése. A szakemberek profi módon álltak a munkálatokhoz, barátnőm nagy csodálva nézte, őket, hogy mennyire együtt tudnak működni, és mekkora az összhang köztük. Egy remek cég aki remek szolgáltatásokat nyújt, hogy barátnőmnek nem kellett külön összeszerelő szakembereket keresnie a szállítás időpontjára ez egy csodás dolog volt, és így tud a cég is teljes körül garanciát vállalni, hogy minden munkafolyamatot ők végeztek el.