Lánybúcsú víz elemű hölgyeknek a Balatonon

Sokak szerint nem teljesen normális, hogy mindent a csillagokra bízok. Pedig már rengeteg helyzetben adott útmutatást a horoszkóp, sok élethelyzetben követtem, amit írtak és bejött. Nem arról van szó, hogy semmi olyat nem teszek meg, amit nem írnak a horoszkópomban, vagy hogy nem beszélek olyan emberekkel, akivel a horoszkópom alapján nem passzolunk, de ha éppen nincsen ötletem valamihez kapcsolódóan, vagy nem tudok dönteni, olyan élethelyzetben vagyok, amikor egy kis bátorítás jól jönne, mindig a horoszkópomhoz fordulok.

Volt már, hogy a horoszkópom miatt nem vettem fel egy hitelt, és életem egyik legjobb döntése volt, azután olyan dolgok történtek az életemben, amik mellé nem kellett volna még egy hitel. Pedig egy héttel előtte az tűnt a világ egyik legjobb pénzügyi döntésének.

Most is olyan helyzetben voltam, amikor a horoszkóp, a csillagok jelentették a megoldást. Persze nem úgy kell elképzelni, mint az oroszlánkirályban, hogy egyszer csak elkezdtek beszélni hozzám és megkaptam az életem legnagyobb bölcsességét.

A legjobb barátnőm kezét már több, mint egy éve megkérték, és az idei nyári esküvőszezon lecsengése utánra ők is kitűzték a nagy nap dátumát, október közepére.

Volt nagy öröm, októberben senki sem nyaral, így mindenki rész tud venni a ceremónián, nincsen az a nagy hőség sem, és a felkapottabb helyek is szabadok nagyrészt. Persze, így is sokan esküdnek ősszel, azért nem ez a legnépszerűbb ideje a házasságkötésnek.

Az egész szervezkedés közben rengeteg szerencsés helyzet adódott, eredetileg le volt foglalva a nagy napra az áhított helyszín, amiről később kiderült, csak adminisztrációs hiba volt, így megszerezték a helyszínt, majd később élőzenét is szervezni tudtak. Nagy álmuk volt ugyanis, hogy az esküvői fogadásukon legyen élőzene, így nagy volt az öröm.

A legtöbb vendég igennel jelzett vissza a nagy napra, a kinézett esküvői ruhát egy akció keretein belül olcsóbban tudták megvenni. Nyugodtan mondhatjuk, hogy nagyon szerencsés a pár.

A barátnőm engem kért fel a lánybúcsú megszervezésére, ami talán az esküvőszervezés egyetlen szerencsétlen választásának bizonyult, mivel még sosem szerveztem lánybúcsút, és még hasonló eseményt sem. Izgatott voltam, hiszen nem minden nap szervezhet ilyen nagyszabású eseményt az ember.

A horoszkópom arra a hétre, mikor felkért erre a barátnőm, azt írta, hogy ne próbáljak mindent egyedül megoldani, így inkább szakértői segítséghez fordultam. Itt jöttek képbe ismét a csillagok, ugyanis azok szerint a barátnőm eleme a víz, ebből következően pedig úgy határoztam, hogy a lánybúcsúnak köze lesz valahogyan a vízhez.

Gondolkoztam rajta, hogy kibérlünk valami strandot, vagy valami akváriumos helyre megyünk, de egyik sem tűnt elég jónak, na meg nem is találtam olyan lánybúcsút szervező céget, akik ilyen vágyakt teljesíteni akartak volna.

A limuzinos, belvárosi ivással és bulival végződő lánybúcsúk sem vonzottak igazán. A dátum egyre közeledett, nekem pedig semmi ötletem sem volt, és szervezőtársakat se nagyon találtam, csak a vendéglista volt biztos.

Mikor már teljesen kétségbeestem, olvastam róla, mennyire király lánybúcsú helyszín lehet a Balaton. Igen, eleinte nekem is furcsa volt, de jobban utánanéztem a dolognak és a BalatonPRO szervezésében meg is találtam a legmegfelelőbb csomagot.

Mivel a víz volt az első ötletem, azonnal igent mondtam a lehetőségre. A BalatonPRO több csomagot kínál lánybúcsú téren, amikből az tetszett a legjobban, amiben korlátlan italfogyasztás, hajókázás és éjszakai buli is volt.  A csomagban benne volt 2 óra privát hajózás vitorlással a tavon, miközben alapozhatunk, aztán este ez a vitorlás szolgált szállásunkként. A felejthetetlen élmény mellé járt még egy vacsora és bulibelépők a legjobb klubokba, másnap pedig az egészet egy luxusszálloda wellness részén pihenhettük ki.

lánybúcsú
lánybúcsú

Annak ellenére, mennyire tanácstalan voltam a szervezés elején, a végére szerintem a lehető legjobb lánybúcsút sikerült összehoznom, mindenki nagyon jól érezte magát, a hajókázás és a hajnalig tartó buli pedig mindenkinek örök emlék.

Ha nincsenek a csillagok, a horoszkópok, akkor talán nem is nyitottam volna meg a balatoni lánybúcsúról szóló blogbejegyzést, hiszen elsőre elég képtelen ötletnek tűnik. Pedig brutálisan jó élmény.

Lehet, máskor is vissza fogok térni az aranypartra, mert a BalatonPRO nem csak lánybúcsúkkal foglalkozik. Szülinapot is tarthatunk itt, valamint céges csapatépítőket is.

Szerencsénk volt, mert tiszta idő volt végig, de arra az esetre is fel vannak készülve, hogyha az idő az élményszerzés útjába áll. Rossz idő esetén ugyanis a miénk lett volna a panorámás minibár hajnalig. Erre nem volt szükség, pedig biztos, hogy ott is el tudtuk volna foglalni magunkat.

Büszke vagyok magamra, hogy ilyen jó lánybúcsút szerveztem, bár nem jöhetett volna létre az egész a BalatonPRO nélkül.

Remélem, hogy másnak nem jut eszébe nekem bulit szervezni a csillagok szerinti elemem alapján, ugyanis az enyém a tűz, és az nem szolgáltat olyan jó kiindulási alapot, mint a víz. Most szerencsém volt, sikerült jó bulit szerveznem, ha más is erre kér, legalább már lesz róla fogalmam, hogyan kell nekiállni a szervezésnek, és esetleges alternatívákat is ismerni fogok már.