Beigazolódott a jóslat kézműves natúr szappanról

Gyakran járok a jósnőmhöz különböző tanácsokhoz. Ha vallásosnak nem is, de spirituális embernek kifejezetten tartom magam. Így járok is egy kedves jósnőhöz, akivel gyakran megosztok egészen hétköznapi problémákat is. Ilyen példának okáért lehet akár egy anyagi tanácsadás, egy dilemma a munkában, vagy magánéletben, akár egy receptnek az átbeszélése, vagy éppen kozmetikumok kibeszélése is.

Talán az egyik legjobb módszer, ami bevált az életemben, az a horoszkópból való jóslás. Én, csillagjegyemből kiindulva hűvösebb vérmérsékletű vagyok, így gyakran szokta mondani, hogy néha kicsit legyek tüzesebb, bevállalós, legyek spontánabb, ne legyen mindig a hozzáállásom túl megtervezett, és „racionális” vagy akár pont az ellenkezője, hogy ha nincs megtervezve eléggé, akkor óvatosan közelítem meg a problémát és alig merek bármit is csinálni anélkül, hogy ne kérjek egy külsős segítséget, tanácsot. Ezt igyekeztem sok mindenben megfogadni és a fontosabb nagyobb döntéseknél egy kicsit spontánabban, és forróbb vérmérséklettel cselekedni. De azért van több olyan dolog is, ahol, ha csak társalgás szinten is, de kikérem a véleményét, elvégre ezek, mint mondtam teljesen hétköznapi témák.

A múltkor is egy pont ilyen témánál lyukadtunk ki, ami nem más volt, mint a kozmetikumok, azon belül is a különböző szappanok. Ahhoz képest, hogy milyen egyszerű ez a téma, azért elég sokat beszéltünk róla. A szappanok fajtái, minőségei, hogy milyet érdemes venni, mi az, ami nem csak tisztálkodás, de más szempontból is (illóolajok, gyógyító hatású anyagok). És persze mint ahogy sok mindenben ebben is kiváló tanácsokat tudott adni. Felhívta a figyelmemet egy különösen jó termékcsaládra, amelyek kézműves natúr szappanok . Gondoltam, hogy utána is nézek, hogy vajon mit takar ez az elnevezés, milyen típusokról van szó, mitől lehet jobb egy kézműves natúr szappan, mint a sima, jó illatú, bolti szappan. Hát meglátogattam ezt a weboldalt, hogy lássam, mégis mivel van dolgom. Az első, ami feltűnt a szappanokban, hogy mindegyiknek az összetevője igen csak különleges volt. Olyannal már találkoztam, hogy levendulás, körömvirágos, vagy akár mézes szappan, de olyanról, hogy mentás, zöld agyagos, vagy akár hévízi iszapos, sosem hallottam még. Az összetevői mind csak természetes anyagokból vannak. Semmi mesterséges, semmi mű, csak a tiszta minőség. Elképesztően megtetszett. Bát az ára nem a legolcsóbb bolti szappanéval egyezik meg, de elméletileg egy szappan egy embernek akár egy hónapig elég és lássuk be, ez hosszú idő. Így aztán azt mondom, hogy megéri a befektetést. És ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy tartozik hozzá ingyenes kiszállítás és elégedetlenség esetén 1 db szappan árát visszafizetik. Én is tettem egy próbát és bevált. Ráadásul olyannyira, hogy úgy döntöttem meglepem a drága jósnőmet is egy kézműves natúr szappannal, mivel ismételten annyira jó tanácsot adott. Mondanom sem kell, hogy milyen elképesztően örült a kedvességemnek és milyen jól esett neki a gesztus, hogy valóban hallgattam rá és a tanácsaira.

Nekem azóta is közel áll a szívemhez ez a szappan, kipróbáltam az összes fajtát és idáig teljes elégedettséggel. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon idővel bővítik-e a termékcsaládot, mert biztos vagyok benne, hogy még sok olyan természetes anyag van, amit fel lehetne használni szappanok készítéséhez, és ha valaki, akkor ez a cég aztán ért a jó kézműves szappanok elkészítéséhez.