Édesapám barátjának köldöksérv műtétje volt

Van, amikor egy horoszkóp teljesen eltalálja a napomat, máskor pedig annyira ellentétes, hogy azt gondolom, nincs is értelme többet horoszkópot olvasnom, de valahogy mindig kikötök náluk. Persze, hisz egyébként nagyon szórakoztatóak tudnak lenni! Ha nem is találják el mindig a történéseket, alapvetően azt tapasztaltam, hogy a pozitív horoszkóp nagyobb részt pozitívan hat a napomra, hisz szándékosan keresem azokat a helyzeteket, szituációkat, amiket a horoszkóp említett. Nem minden nap ilyen felpezsdítő, van ilyen is és olyan is.

Édesapám legjobb barátja sajnos egyedül él, gyerekei nincsenek, mi vagyunk neki a családja. Ebből következik, hogy jóban és rosszban egyaránt számíthat ránk. Nem rég kiderül, hogy köldöksérv műtétre lesz szüksége. Édesapámmal nem szerettük volna, ha csak úgy bárhová bemegy egy ilyen műtétre, így kerestem olyan helyet, amit megfelelőnek tartunk.

Ennek a keresésnek az lett a végeredménye, hogy a Kelemed Plasztika köldöksérv műtét témával is foglalkozó oldalára tévedtem, ahol több dolgot is megtudtam a sérvműtétekről. Többet között azt is, hogy a műtéti terv felállításához először egy nagyon alapos fizikális vizsgálatot végeznek. Amikor pedig ez megtörtént, és a műtéti terv is kész és mindenki elfogadta, akkor a megbeszélt időpontban sor kerül a műtétre. Amiről nem tudtunk, és szintén az oldalon derült ki az az, hogy TB finanszírozott a hasfal helyreállító műtét.

A weboldal kellőképpen meggyőző volt minden menüpontját figyelembe véve ahhoz, hogy még aznap időpontot kérjünk a weboldalon közzétett konzultációs kérdőívet kitöltve. Ezen a felületen megadtuk édesapám barátjának a nevét, valamint a telefonszámát és az e-mail címét, hogy biztos, hogy fel tudják venni vele a kapcsolatot, valamint részletesen kifejtettük, hogy miről is lenne szó szerintünk. Az üzenet mező alatt lehetett választani, hogy Budapestre vagy Pécsre kérjük a konzultációs időpontot, valamint egy ideális konzultációs napot is ki lehet választani egy naptár segítségével. Az adatvédelmi szabályzat elfogadását követően egy biztonsági kódot kellett megadni, majd pedig az “időpontot kérek” kék színű gombra kattintottunk. Ilyen egyszerű az online időpont kérés az oldalon keresztül.

Nagyon szimpatikus volt nekünk a gyakori ismételt kérdéseknél közzétett információ. Itt egyáltalán nem erőltetik a páciensre magukat, sőt, ajánlják, hogy több plasztikai sebésszel is konzultáljunk és ezt követően a szakorvosi véleményeket összehasonlítva hozzák meg a végleges döntést. Ez a hozzáállás is segített abban a döntésben, hogy végül hozzájuk fordultunk édesapám barátjának ügyében.