A horoszkópom megírta milyen legyen a csempém

Mindig követem a horoszkópomat, legyen az napi, heti vagy havi. Hiszek abban, hogy a sorsunk a csillagokban van megírva, és a csillagok állása hozzá segít minket a jóhoz és előre tudja jelezni a rossz közeledtét. Valamint az is szemet szúrt az évek során, hogy amilyen csillagjegyhez tartozó embert jobban megismerek, teljesen illik rá az, amellyel jellemzik őket, akár jellembeli, vagy hozzáállási feltételekről beszélünk. Még szerencse, hogy a környezetemben tartózkodók csillagjegyét is ismerem, ezáltal a horoszkópjukat is el tudom olvasni és át tudom nekik adni mindazt, ami benne foglaltatik. Így volt az a szomszédasszonyommal is, akinek azt írta a horoszkópja, hogy változás előtt áll, és figyeljen arra, hogy a jó lehetőségeket mindig kihasználja, és kezdje a változást egy fürdőszoba felújítással. A szomszédom kicsit hitetlenkedve nézett rám, hogy ezt pont most mondom neki, amikor azt vette a fejébe, hogy átalakíttatja a fürdőt. Azért támadt ez az ötlete mert, talált egy oldalt, ahol remek bejegyzések vannak a fürdőszobai életről és arról, hogy milyen praktikák és divatok vannak most a fürdőszoba kialakításában. A szomszédom látott egy fürdőszoba fali csempét és ebből kezdett el gondolkodni azon, hogyan is tudná a fürdőjét szebbé és jobbá varázsolni.

fürdőszoba fal csempe a fürdő egyik, ha nem a legfontosabb kelléke a kialakításnak, erről számos bejegyzés született a remek honlapon melyen a szomszédasszonyom bejegyzéseket olvas. Nagyon inspirálóan és lényegre látóan születtek meg az írások a honlapom. Annyi impulzust tud szerezni belőle az ember, hogy még annak is kedve támad fürdőszobát felújítani, akinek eddig tervben sem volt. Részletesen kifejti, hogy mik is az éppen aktuális trendek csempe téren, kitért az oldal arra, is, hogy a metrócsempe nagy teret hódít most a fiatalok körében, és így nem is csoda, hogy a szomszédomnak is az a kedvenc fajtájú csempéje. De gondolkodik, hogy nem lenne a fürdőbe megfelelő. Így olyan csúszásgátlós nagyobb térfogattal rendelkező csempét választott, mely tökéletesen alkalmas lesz a fürdőbe. Mivel imádja a kék színt, és úgy gondolja, hogy a kék az a víz színe, így kék miliőt választott. Az oldal azt fejtegette, hogy manapság nem egy népszerű fajta szín, de megértik azt az embert, aki ilyet választ mert nagyon jól tud mutatni, főleg kagylós kiegészítőkkel. Amelyet a szomszédom is elképzelt magának. Már csak arra vált, hogy a mesterember megérkezzen, aki áthelyezi neki a kádat és zuhanytálcát épít ki, valamint a mosdókagyló is más helyre kerül. Miután ezen munkafolyamatok megtörténtek, elkezdődhetett a csempézés, nagyon szakszerű módon, a szomszédom már értett ahhoz is, hogy milyen technikát alkalmazzon a mester, ugyanis ő mondta számára, hogy diagonálban rakja le a csempét a padlólapra. 
Az ötletek tárháza kifogyhatatlan azon az oldalon, ahol a szomszédom olvasgatott bejegyzéseket, így talált rá arra is, hogy a fürdőszobában a fürdőszoba fali csempén kívül még nagyon fontosnak tekinthetőek az ott megtalálható bútorok is. Melyeknek anyagában a nedvességet jól kell tűrniük, és elhelyezésükben a teljes komfortot kell szolgálják. Mindnek praktikus helyen kell lenniük, hogy akár a kádból kiszállva, egy mozdulattal elérhetőek legyenek a törülközők, vagy a hajszárító a megfelelő tárolást kapja. Mindezekre a szomszédom is nagyon odafigyelt, amikor kiválasztotta a bútorokat, az oldal végig nagy segítségére volt, ötleteivel és tanácsaival.